Eladó ház Budapest XVI. kerület, Sashalom 255 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Sashalom 255 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8127454
Referenciaszám: 35591_v
Frissítve: 20 napja

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 6 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
470 588 Ft/m²
255 m²
Alapterület
800 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 701 Ft
Második évtől
497 855 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a XVI. ker. Sashalom gyönyörű kertvárosi részén, csendes utcában, nagy telekkel rendelkező 215nm + 40 nm pinceszint nagyságú, felújítandó családi ház. Az ingatlan kivételes adottságú, csendes zöldövezeti környezetben, ősfás, szépen parkosított telken helyezkedik el, mely többféle lehetőséget foglal magában, ideális lehet akár kétgenerációs, akár nagycsaládosok otthonának kialakítására egyaránt. Az épület 1968-69-ben épült, korának megfelelő állapotú, jól karbantartott, szerkezetileg jó, de műszakilag korszerűsítésre vár. A tetőszerkezet teljesen jó, nem igényel felújítást, de szigetelve nincs. A nyílászárók korszerűsítése részben megtörtént (alsó szinten). Jelenleg két szinten, két külön bejárattal rendelkező lakáselosztású. A lakások déli / nyugati fekvésűek, jól tervezhető belső térrel rendelkezik. Pinceszinten jelenleg garázs és tároló található, mely igény esetén több gépkocsi számára is bővíthető. A ház átalakítására komplett építési terv is készült, de egyéni elképzeléssel jelenleg bármilyen megoldás megvalósítható. A telek mérete 800nm nagyságú, önálló helyrajzi számon található. A telek mellett szolgalmi út vezet a mögötte elhelyezkedő ingatlanhoz, amely a hátsó telek tulajdonában van és amelynek használata a garázslehajtó miatt jelenleg közös használtban van, ez maradhat továbbra is így, de külön beállóval meg is szüntethető. A környék infrastruktúrája kiváló, 5-10 perc gyalogos távolságra a közvetlen környezetében minden ellátás megtalálható –bevásárlási lehetőségek, piac, iskola, óvoda, bölcsőde egyaránt. A közlekedés a belváros irányába illetve az agglomeráció felé egyaránt remek, busz (44,45) - és HÉV megállók sétatávolságra találhatóak -az Örs Vezér tere 10-15 percen belül elérhető! Ajánlom az ingatlant azoknak, aki a belvároshoz közel, de mégis természet közeli, csendes zöldövezeti helyen szeretnének élni, igényes kulturált lakóközösségben, családi házas miliőben. További információkért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágoskamraerkélypince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Konrád Mónika Vár-Köz Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 849 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Konrád Mónika Vár-Köz Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 849 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY