Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 180 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8240601
Referenciaszám: 322895
Frissítve: 2 napja

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 6 szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
777 222 Ft/m²
180 m²
Alapterület
1018 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 442 668 Ft
Második évtől
580 416 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rákosszentmihályon, Szentkorona utca környékén eladóvá vált egy két generációs családi ház. A két lakás teljesen külön osztható -még címben is, mivel, hogy sarok telek a két határoló utca szerint címezhető, még a tulajdoni lap szerint is. Külön kapubeállókkal, elkülöníthető telekrésszel, külön mérőórákkal/villany és fűtés rendszerrel, külön tetőtérrel, A körbejárható épület – összesen 175nm, mely 1018nm-es telken található. Környezete igényes, megtalálhatóak új építésű ikerházak és a régi idők polgári villajellegű épületei is. Az egyik ház is a polgári villajelleg stílus jegyeit hordozza. Az ingatlan az említett 2 házon kívül egy iroda helyiséggel, egy tároló -15nm- és egy raktár helyiséggel -30nm- is rendelkezik. Két állásos elektromos garázs ajtóval és elektromos kapubeállóval az egyik ház mellett, a másik ház mellett is található egy állásos fedett kocsibeálló, elektromos kapubeállóval. Az egyik ház -mely a polgári villajelleg stílus jegyeit hordozza, mind külső megjelenésében, mind a belterek esetén – 70nm+ téli kert 24nm. Nappali, mely a szép kertre néz, 27nm. Háló szoba, szintén a nagy kertre néz 8,2nm. Galériás szobája, mely a hátsó kertre néz, 12nm. Konyha, kamra, fürdő és külön wc található még itt. Fűtése Bosch gázcirkó, mely a melegvíz ellátást is biztosítja. Nyílászárók többrétegű üvegezésű, műanyag nyílászáró. Villanyrendszer felújított- 3 fázisú árammal is rendelkezik. Utolsó felújítás 5 éve – gázcirkó csere, festések, karbantartások. Másik ház – 103nm-es+ 4nm téli kert – 5 éve lett teljesen felújítva. Burkolatok, fűtés, villany/vízvezetékek cseréje, nyílászárók, belső ajtók, konyha, fürdő, wc felújítás történt. Igényes kivitelezéssel és minőségi anyagok használatával. Elosztása is a mai kor igényeinek kialakított. Hatalmas nappali, mely konyha kapcsolatos és étkező is kialakítható – 60nm. Ablakai a nagy kert felé néznek. Két külön nyíló hálószobája 17,5 és 12,1nm-es. Az ingatlan tökéletes választás lehet, két generáció együttéléséhez. Vagy családi otthon és vállalkozás együttes, jól elkülöníthető helyszínenként. Befektetésnek is, mert kis ráfordítással, két ingatlanként is könnyen hasznosítható.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1988
Energetikai besorolás:
E
duplakomfortosgarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Ákos Noir Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 181 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Ákos Noir Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 181 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY