Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 123 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 123 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8152064
Referenciaszám: H486449
Frissítve: 20 napja

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 4 szobás: 68 millió Ft

68 millió Ft
552 846 Ft/m²
123 m²
Alapterület
268 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 215 164 Ft
Második évtől
282 118 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
~ Áron alul eladó a XVI. kerület, Rákosszentmihály és Zugló találkozásánál, egy 135 nm-es, belső 2 szintes, felújítandó családi ház. A ház 537 nm-es eszmeileg osztott ingatlan részen helyezkedik el azaz 268 nm telekrészen. ~ A ház 2006-ban épült téglából. Előkerttel rendelkezik. ~ Az ingatlan fekvése ÉNY-i, a nappali DNY-i, a szobák mindegyike más tájolású, így gyakorlatilag körbe napozott. A házhoz tartozó régi tároló el lett bontva, de igény szerint lehet helyette újat felhúzni. A lakóingatlan szerkezetileg stabil, felújítandó állapotú, jó beosztású. Nyílászárói régi típusú műanyag, a fűtésről és a melegvízről gázcirkó gondoskodik. ~ A lakótér összes alapterülete 135 nm, melyből az alsószint 61 nm + 16 nm terasz, a felsőszint pedig 59 nm. Az alsó szinten nagy konyha (14 nm), fürdőszoba, és nappali-étkező található (40 nm). Hatalmas terek biztosítják a kényelmet. Kádas fürdőszoba, wc egy helyiségben. A bejárat egy teraszra nyílik, azt követi az előszoba, majd a többi helyiség. A második azaz a felső szint nincs befejezve! Ezen a szinten előtér, 3 külön bejáratú hálószoba és zuhanyzós fürdőszoba található. Fürdő-wc itt is egy helyiségben. A kertben gyümölcsfák: cseresznye és szilva, valamint díszcserjék díszítik. 3 autónak van beállási lehetőség. ~ Az ingatlan Zuglóval határos területen helyezkedik el, csodálatos zöld környezetben. A közelben szolgáltatási lehetőségek: 2 perc sétatávolságra ABC, pár megállóra (5-8 perc) minden elérhető, pékség, cukrászda, gyógyszertár, orvosi rendelő és természetesen az Örs Vezér téren a Sugár üzletközpont valamint az Árkád bevásárló központ szórakozási lehetősséggel is. ~ A tömegközlekedés kiváló, több autóbusz: 131, 131B, 231, 277, 130, 31, trolibusz 77, melyekkel gyorsan kb. 20 perc alatt a pl Stadionoknál vagy 8 perc alatt az Örs Vezér téren lehetünk. Az Örs Vezér téren elérhetőek távolsági autóbuszok is, még több autóbusz, villamosok 3, 67 és a HÉV is. ~ Ajánlom elsősorban nagyobb családnak, csendet, nyugalmat, kényelmet, természetet, sportot kedvelőknek. ~ Ajánlom befektetőknek is, hiszen felújítás után, egy csodaszép ingatlanja lesz egy nagyon szép környezetben, melyet akár bérbe is adhat. Az ár irányár! Jöjjön nézzük meg együtt! Várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Terasz:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Berta Hanna Mária Otthon Centrum - VI. kerület - Jókai tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Berta Hanna Mária Otthon Centrum - VI. kerület - Jókai tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY