Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 281 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 281 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8118320
Referenciaszám: H484829
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 6 szobás: 195 millió Ft

195 millió Ft
693 950 Ft/m²
281 m²
Alapterület
1083 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 617 014 Ft
Második évtől
809 015 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a 16. kerületben, Rákosszentmihályon, csendes, zöld környezetben egy többgenerációs, belső kétszintes, nappali + 4 (+1) hálószobás, duplakomfortos, rezsivédett családi ház, 1083 nm-es telken! HÁZ: - 2002-ben épült, kifejezetten világos hatalmas ablakainak köszönhetően! - Tágas, belső kétszintes, nagyobb családok számára is tökéletes! - Az egyik hálószobához tartozik egy 16 m2-es terasz, ami lépcsőn keresztül az udvarról is megközelíthető! - A kert hátsó részén épült egy különálló, 33 nm-es, 1 szobás, összkomfortos lakrész (jelenleg felújítandó), így többgenerációs, vagy vállalkozók számára is kiváló lehetőség! - Az ingatlan kívülről is szigetelt, ami esztétikailag és a rezsi szempontjából is kedvező! - A rezsiköltség alacsony, a külön lakrész miatt dupla mennyiségű, kedvezményes gáz felhasználható! - A fűtéséről gázkazán (Vaillant), illetve 5 db klímaberendezés gondoskodik! - Elhelyezkedése kiváló, pár perc alatt elérhető autóval az Árkád, IKEA, Sugár, Ázsia Center, illetve Pólus Center bevásárlóközpontok. - A 144-es busszal, ami az ingatlantól 1 perc sétára található, az Örs vezér tere metró megállója 15 perc alatt elérhető. - Szintén a közelben: Tesco, gyógyszertár, zöldséges, bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, orvosi ellátás stb. INTIM KERT: - Budapesti viszonylatban kivételesen nagy , akár gazdálkodásra, önellátásra , kertészkedésre, raktározásra alkalmas, 1083 m2-es birtok. - A gyerekek nagy örömére egy játszótér is kialakításra került, kisházzal, csúszdával, mászókával és mindez a zöldellő fák és borkor között. - Itt található még egy 15 nm-es, fedett-fából készült pergola is, ami a kinti sütögetéseknek és baráti összejöveteleknek tökéletes helyszínt biztosít. - Az udvar hátsó részén egy kis tavacskában is gyönyörködhetünk és fúrt kút is megtalálható. - Egy fűthető medence is kialakításra került, ami a nyár meleg napjait igazán elviselhetővé teszi. - Gépkocsival egy elektromos kapun keresztük jutunk be az udvarra, ahol még legalább 5 autó is kényelmesen parkolhat, hiszen az udvar nagy része viacolorral burkolt. A ház hátsó részében egy 30 m2-es, zárt garázs is található. EGYÉB JELLEMZŐK: - Tégla falazat - Fa, illetve műanyag thermoplan nyílászárók - Zsindely borítású, kiváló állapotú tető - Ház alatt pince, kb. 30 nm - Kiépített biztonsági- és kamerarendszer - Elektromos garázskapu - Kaputelefon Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, saját helyrajzi számmal rendelkezik, 1/1-es tulajdon INGYENES hiteltanácsadást is kínálunk! Bankfüggetlen hitelcentrumunk összehasonlítja az elérhető bankok és hitelintézetek ajánlatait, így Ön a legjobb konstrukciót kaphatja, ráadásul teljesen díjmentesen. Gyermekes családok, idősebb korosztály, de akár vállalkozások számára is ideális lehet! Amennyiben elnyerte tetszését és szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lutter Liza Otthon Centrum - XIV. kerület - Vezér utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lutter Liza Otthon Centrum - XIV. kerület - Vezér utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY