Eladó ház Budapest XV. kerület, Rákospalota 220 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XV. kerület, Rákospalota 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8233386
Referenciaszám: H490573
Feltöltve: 10 napja

Budapest XV. kerület eladó családi ház 4 szobás: 254 millió Ft

254 millió Ft
1 154 545 Ft/m²
220 m²
Alapterület
527 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 803 700 Ft
Második évtől
1 053 794 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Költözzön zöld környezetbe, mégis elérhető távolságba a belvárostól, ebbe a frissen felújított kétállásos garázzsal, fűtött medencével rendelkező nappali + 3 hálós, prémium minőségben megépített házba. Üdv itthon! RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ Budapest kedvelt, családi övezetes részén, XV. kerület Rákospalota városrészében, a kerület építési szabályainak megfelelően, egyik oldalon a szomszéd házzal határosan megépített, két szinten összesen nettó 220nm nagyságban, nappali + 3 hálószobával, két fürdővel, rengeteg gardrób pakolási hellyel, kétállásos garázzsal, fűtött medencével ez a ház csak Önre vár Legkorszerűbb anyagokból és technológiával épült, energiatakarékos, működéséhez megújuló energiát is használ. Külön szabályozhatóan a medence, a garázsfeljárat, a terasz, de még a ház előtt található gyalogos út is fűtött! Miért prémium ez a ház? - prémium minőségű Daikin hőszivattyú a nappaliban, hűtő fűtő klímaberendezések a szobákban - helyiségenként szabályozható fűtés és hűtés - prémium kül és beltéri nyílászárók, hőszigetelt, elektromos redőny - szigetelt ház, szigetelt tetőtér - elektromos garázskapu - a ház teljes légtere gépi szellőztetéssel ellátva - kamerarendszer - beépített Bang and Olufsen hangrendszer - süllyesztett világítás - mahagóni parketta - egyedi konyha Siemens gépekkel - emeleti folyosó és fürdőszoba fényalagúttal megvilágítva - fűtött kocsibeálló, fűtött utcai járda, fűtött terasz - fűtött medence - hét körös locsoló rendszer A környék kifejezetten kedvelt családok és jövőbeli családalapítók körében.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2020
Erkély:
30 m²
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Demeter András Otthon Centrum - XIII. kerület - Visegrádi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Demeter András Otthon Centrum - XIII. kerület - Visegrádi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY