Eladó ház Budapest XIX. kerület 96 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XIX. kerület 96 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8209513
Referenciaszám: HZ065797
Frissítve: 21 napja

Budapest XIX. kerület eladó családi ház 3 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
676 042 Ft/m²
96 m²
Alapterület
356 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 355 Ft
Második évtől
269 257 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház vadregényes kerttel Budapest 19. kerületében!A 19. kerület csendes, zöldövezeti részén, a Jáhn Ferenc utcában eladó egy bájos, két bejárattal rendelkező, 2 szobás, nappalis családi ház, amelyhez egy 356 nm-es, vadregényes kert is tartozik. A kertben egy különálló, fűthető kis szoba is található, amely vendégházként, irodaként vagy hobbihelyiségként is használható.A házban két fürdőszoba található: az egyik zuhanyzóval, a másik pedig kényelmes sarokkáddal van felszerelve. A ház fűtését gázkonvektorok biztosítják, amelyek gazdaságos és hatékony megoldást nyújtanak a hideg hónapokra, amúgy az ingatlanban 2 gázóra és 2 villanyóra található. Az ingatlan elrendezése praktikus, a tágas nappali és a jól felszerelt konyha kényelmes otthont nyújt a mindennapokra. A ház előtt egy fedett terasz is helyet kapott, amely kellemes pihenést biztosít az árnyékban.A kertben továbbá egy 8 nm-es fedett terasz és egy körül ülhető sütögető is található, tökéletes helyszínt biztosítva a baráti összejövetelekhez és a családi programokhoz. Fontos megjegyezni, hogy az ingatlanhoz csak személybejáró tartozik, autóval nem lehet beállni, így a ház a nyugalmat és csendet kedvelők számára ideális választás. Jáhn Ferenc utca jól megközelíthető BKK-val, buszok a közelben 68, 54, 55, 84E, 89E és a 194-es.A tulajdonosok teljesen belakták és szeretik ezt a házat, amely most új gazdára vár!Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hívjon és tekintse meg személyesen! Az ingatlan alkalmas 1 gyermekes CSOK+-ra!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kifor Attila Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 30 901 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kifor Attila Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 30 901 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY