Eladó ház Budapest XIX. kerület, Kispest 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XIX. kerület, Kispest 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8240604
Referenciaszám: 322891
Frissítve: 2 napja

Budapest XIX. kerület eladó családi ház 6 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
393 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
500 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 186 686 Ft
Második évtől
244 779 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kispest Óváros csendes nyugodt utcájában 497 nm összközműves telken két generációs családiház eladó. A ház utcafronti, az első lakrész 1950-ben épült, fafödémes. 80nm, 2,5 szobás, gázkonvektoros fűtésű, de működő cserépkályha is szolgáltatja a meleget. Állapota felújítást igényel. A hátsó lakás 1964-ben épült, kicsit jobb állapotú, betonfödémes. kb. 70nm, 2,5 szobás, fűtése gázkonvektor, de itt is található cserépkályha. A két lakás között helyezkedik el a padlásfeljáró, ahonnan jobbra balra nyílik a lakások feletti padlástér, melyek igény szerint beépíthetők, ezáltal a lakótér bővíthető. A hátsó lakás mellett található egy kb. 20nm, két helyiségből álló tároló, innen nyílik egy 6nm pince, mely a hátsó lakás alatt található. Mindkét lakás külön mérőórákkal ellátott, a rezsi egyedi fogyasztás után fizetendő. Gépkocsibeállás kisebb autóval lehetséges, de a ház előtt is több autó számára van parkolási lehetőség. A kert mérete tökéletesen megfelel, gyermekes családoknak, idősebb korosztálynak egyaránt családi baráti összejövetelekhez, grillezéshez, esti borozgatáshoz, olvasáshoz. A környék csendes nyugodt, közlekedés, infrastruktúra kiváló, a közelben minden megtalálható, óvoda, iskola, rendelőintézet, piac, Lidl, Aldi, Shop mark, Köki terminál, piac, stb. mely a mindennapi életet a kisgyerekes családok, és az idősebb korosztály számára egyaránt könnyebbé teszi. A közelben több autóbuszjárat is közlekedik, hamar elérhető a hármas metró. Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését kérem keressen bizalommal a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
F
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Ákos Noir Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 181 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Ákos Noir Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 181 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY