Eladó ház Budapest XIX. kerület, Kispest 158 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XIX. kerület, Kispest 158 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8205168
Referenciaszám: 321185
Frissítve: 17 napja

Budapest XIX. kerület eladó családi ház 4 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
816 456 Ft/m²
158 m²
Alapterület
541 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 408 179 Ft
Második évtől
535 195 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Oázis Kispest Óvárosában! Új lakóit várja ez a patinás, régi, de felújított, egyedi hangulatú otthon, Kispest kertvárosi részén. A ház 1905-ben épült, DK-i fekvésű, hasznos alapterülete: 158 nm. Helyiségei: 1 nappali, 3 szoba, hall, konyha, két fürdőszoba, vendég wc, télikert, nyári konyha, pince, tetőtér. Tartozik az ingatlanhoz egy nagy 26 nm-es kertkapcsolatos terasz, egy gondozott csodás kert (fészerrel, szerszámos kamrával, fúrt kúttal) és egy új borospince. A BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉR pedig akár egy MÁSODIK LAKÁS kialakítását is lehetővé teszi. A tető 6 éves, a cserepek tökéletes állapotúak. Fűtése: kombi gázkazán (tavaly lett felújítva), hűtő-fűtő klíma és a nappaliban egy gyönyörű, fatüzelésű cserépkályha. A fűtés havonta 20.000.- forint, az ingatlan teljes fenntartási költsége meglepően kedvező. A ház rendkívül csendes, a kertje teljesen intim, semelyik irányból nem lehet belátni. Telente a kerti jakuzzi be szokott költözni a télikertbe... :-) Parkolni több autóval is lehet az ingatlan előtt, nem fizetős övezet. Tömegközlekedés is kimondottan jó a környékről, minden irányba. Az ingatlan per- és tehermentes. Első megtekintési nap: 2024. AUGUSZTUS 18. vasárnap CSOK Plusz igénybe vehető. Irodánk teljes körű hitelügyintézést biztosít.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1905
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 733 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 733 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY