Eladó ház Budapest XIV. kerület 126 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XIV. kerület 126 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8249015
Referenciaszám: 25-5372
Frissítve: 1 napja

Budapest XIV. kerület eladó családi ház 3 szobás: 149,9 millió Ft

149,9 millió Ft
1 189 683 Ft/m²
126 m²
Alapterület
434 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 474 310 Ft
Második évtől
621 904 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
RÉSZBEN FELÚJÍTOTT, FÖLDSZINTES CSALÁDI HÁZ. TÁGAS TEREK, MASSZÍV, NAGYPOLGÁRI STÍLUSÚ HÁZ. KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ és infrastruktúrájú, Alsórákos és Sashalom határán, kertvárosi részen, rendezett családi házas környezetben, földszintes, RÉSZBEN FELÚJÍTOTT, 3 szobás, 126 nm-es, REZSIVÉDETT, családi házat kínálok megvételre. Alkalmas pároknak, családoknak, kisállattal rendelkezőknek, akik életvitel szerűen biztonságos, központ közeli környezetben képzelik el a jövőjüket hosszabb távon. Az 1900-as évek elején épült szabadon álló ház, 2023-ban és 2024-ben részlegesen felújított, földszintes, tégla falazatú. A családi házban 126 nm lakóterület, további 22 nm-es pince, 12 nm-es tároló, 10 nm-es fedett terasz, rendezett kerttel. Egymásból nyíló két nagy 25 és 26 nm-es szoba, további hálószoba, gardrób szoba, egy beüvegezett télikert, ablakos konyha, egy zuhanyzóval, káddal és wc-vel kialakított fürdőszoba, egy háztartási helyiség, kamra valamint előtér, további wc kapott helyet. A közlekedőből lépcső vezet a padlástérbe és a pincerészbe. A házhoz egy különálló 10 nm FEDETT TERASZ tartozik. Műanyag nyílászárók, cserélt villanyvezeték, energiatárolós NAPELEM. A beltéri ajtók fa anyagúak, a bejárati ajtó üvegezett műanyag, biztonsági. A szobákban hajópadló, a többi helyiségben járólap. A fűtést házközponti gázkazán fali radiátorokon keresztül, hűtést fali HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMÁK, melegvizet gázkazán biztosítja. Fa födém. Cserépfedés. Mennyezeti LED világítás több helyen. Egy autó beállási lehetőség. Garázs átalakítva 12 nm-es tárolónak. 6 kWh NAPELEM, 3*20 V. Az ingatlanban festés, glettelés szükséges. A telek területe 434 nm. Kiköltözési idő: néhány hét. Az ár IRÁNYÁR! Az alaprajz tájékoztató jellegű!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
G
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortoskamragardróbteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Guba Ilona Balla Ingatlan - X és XVII. kerület, Maglód, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Ecser Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Guba Ilona Balla Ingatlan - X és XVII. kerület, Maglód, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Ecser Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY