Eladó ház Budapest XIV. kerület, Herminamező 330 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XIV. kerület, Herminamező 330 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8256712
Referenciaszám: H491801
Feltöltve: 1 napja

Budapest XIV. kerület eladó családi ház 12 szobás: 229 millió Ft

229 millió Ft
693 939 Ft/m²
330 m²
Alapterület
342 m²
Telek
12 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 09. 29. 1:30 és 2024. 09. 29. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 724 596 Ft
Második évtől
950 074 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyugalom - hatalmas terek - korlátlan lehetőségek tárháza Zuglóban, Herminamező egyik legintimebb utcájában. Az ingatlan tulajdonságai: • 1980-ban épült nagyon masszív, 4 szintes tégla építésű ház • DK-i tájolású, világos, körbenapozott, világos ingatlan, irodaként funkcionált, de családi házként is igazán kényelmes otthonná lehet varázsolni • Műanyag nyílászárók • 7 db klíma berendezés biztosítja a hűvös levegőt a forró nyári napokon • Egyedi mérőórák – villany, víz, gáz • riasztórendszer az egész épületben • 2 fürdőszoba található a házban • CSOK, hitel igény bevehető a megvételéhez • 2 külön álló, nagyon kényelmes lakrészre is osztható, így összeköltözőknek is, több generációnak is tökéletes lehet • Rendkívül jó atmoszférájú ingatlan amit kisebb átalakítással, csinosítással egy igazán kényelmes luxus otthonná is lehet alakítani, nagyon sok fantázia van benne Közlekedés, kikapcsolódás, mindennapi dolgok: • Közel van a Róna utcához, a Thököly úthoz és így akár az Örs vezér tere, akár a Belváros tömegközlekedéssel is pillanatokon belül elérhető • közelben bevásárlási lehetőség adott; élelmiszerboltok, gyógyszertár, iskolák, óvodák, bőlcsöde Akár befektetésnek is kiváló vétel egy "ráncfelvarrással" igazán kellemes családi fészekké alakítható 2 önálló lakás kialakítható belőle, így több generáció együttélésére is kiválóan alkalmas. Kihagyhatatlan és páratlan lehetőség! Várom megtisztelő hívását, hogy mielőbb megtekinthessük együtt ezt a szépséges és nagyon egyedi otthont Zugló egyik legjobb részén!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ravai Emőke Otthon Centrum - XIV. kerület - Thököly út - István Park Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ravai Emőke Otthon Centrum - XIV. kerület - Thököly út - István Park Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY