Eladó ház Budapest XII. kerület 278 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XII. kerület 278 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8186568
Referenciaszám: H483136
Frissítve: 6 napja

Budapest XII. kerület eladó családi ház 4 szobás: 229 millió Ft

229 millió Ft
823 741 Ft/m²
278 m²
Alapterület
626 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 724 596 Ft
Második évtől
950 074 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mindig is arra vágyott, hogy az ablakon kinézve az erdőt lássa? Ha nem ijed meg egy kis munkától, akkor itt egy kivételes otthont teremthet családja számára. Üdv itthon! RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ Budapest XII. kerületének Széchenyihegy részén, a Rácz Aladár úton, 1991-ben épült, felújítandó, 3 szintes, 278 m² alapterületű, 4 hálószobás, 2 fürdőszobás, külön wc-vel, háztartási helyiséggel, 38 m2 terasszal/erkéllyel, 626 m² kerttel rendelkező, csendes, világos, Ikerház fél eladó. Miért ezt a házat válassza otthonául? - kivételes, hogy a házat magánútról lehet megközelíteni, így itt a tulajdonosokon kívül tényleg senki sem jár el! - saját kert - gyönyörű, zöld környezet - hangulatos terasz, ahová kényelmesen ki lehet ülni - kiváló adottságok - D-i tájolás - jó alakíthatóság - dupla állásos garázs A képek jól átadják ennek a különleges ingatlannak az egyedi hangulatát. A megépítés óta nem volt rá költve, így felújítást igényel, viszont saját elképzelései és ízlése szerint alakíthatja ki. MÉRETEK Fszt: 72 m2 Emelet: 71 m2 Pince: 108 m2 Garázs: 27 m2 Terasz: kb. 38 m2 Az alaprajz és megadott méretek tájékoztató jellegűek! SZÉCHENYI-HEGY A ház a XII. kerület zöldövezeti részén helyezkedik el egy csendes, fákkal szegélyezett, zöld, egyirányú utcaszakaszon. Családbarát, nyugodt, békés környezet, friss levegő minden nap. Nem véletlen, hogy sokan szeretnének ezen a környéken lakni, viszont kevés az eladó ingatlan. TÖRTÉNETE A Széchenyi-hegy Budapest megalakulása után fokozatosan egyre népszerűbb lett a jómódúak körében. Számos előkelő villa és szanatórium épült ekkoriban a környéken, amelyeknek meghatározó építészeti jellegét máig őrzi a terület. Bevásárlási lehetőségek: Hegyvidék-Bevásárlóközpont, Príma Eötvös, Tesco expressz - autó távolságra: Budagyöngye Bevásárlóközpont, Rózsakert Bevásárlóközpont Iskola: A város legjobb iskolái mind könnyen elérhető távolságban. Kikapcsolódás: Normafa, Rege-park, Jókai-kert Természetvédelmi terület  Tömegközlekedés: 8E, 53 buszok, 990, 908A éjszakai Az ilyen hangulatos, zöldövezeti ingatlanok ritkaságszámba mennek a piacon. Ne maradjon le róla! Várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1991
Erkély:
12 m²
Terasz:
26 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Dávid Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Dávid Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY