Eladó ház Budapest XII. kerület, Virányos 225 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XII. kerület, Virányos 225 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8253439
Referenciaszám: 3744_red
Feltöltve: 2 napja

Budapest XII. kerület eladó családi ház 5+1 fél szobás: 349 millió Ft

349 millió Ft
1 551 111 Ft/m²
225 m²
Alapterület
523 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 104 297 Ft
Második évtől
1 447 929 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Különleges Ajánlat! Budapest XII. és II. kerületének határán, Virányos csendes, elegáns részén, klasszikus villaépületek környezetében, eladásra kínálunk egy összesen 225 m²-es, nappali + 4-5 hálószobás, délnyugati tájolású családi házat. Az ingatlan egy zárt zsákutca végén, gyönyörű hegyvidéki panorámával, csendes és exkluzív környezetben helyezkedik el. Az ikres beépítésű házhoz egy tágas, ~500 m²-es kert is tartozik, melyet beállt növényzet és fák ölelnek körül, továbbá két gépjármű számára biztosított garázs is rendelkezésre áll. A villa jellegű ingatlan egy 523 m²-es, enyhén lejtős telken található, a Szarvas Gábor út egyik keresztutcájában, ami a nyugodt hegyvidéki életstílust ötvözi kiváló közlekedési és infrastrukturális lehetőségekkel. Az épület külső megjelenését a manzárd tető, a francia stílusú, hajlított teraszkorlátok határozzák meg, amit a János-hegyi panorámával rendelkező emeleti szint boltíves ablakai egészítenek ki stílusosan. Az eredetileg egy szintes családi ház az 1960-as években épült, majd a jelenlegi tulajdonosok 1994-ben teljes körűen átépítették. A felújítás során újjászületett a bejárat és a nappali szinthez kapcsolódó terasz, valamint egy új emeleti szint is kialakításra került. A manzárdtetős kialakítás lehetővé tette a függőleges síkú ablakok elhelyezését, melyeket tetőablakok egészítenek ki a maximális benapozás érdekében. Az átépítés eredményeként két önálló lakás jött létre. Az ALSÓ SZINTEN három szoba, külön konyha, étkező, fürdőszoba és mosdó található, melyhez közvetlenül kapcsolódik egy télikert és egy kényelmes terasz. Az EMELETRE egy kényelemes belső lépcső vezet, ahol egy tágas, amerikai konyhás nappali, két hálószoba, külön fürdőszoba és mosdó elrendezésű lakás kapott helyet. Az emeleten látszógerendás tetőszerkezet növeli a terek nyitottságát, minden helyiséghez erkély vagy terasz kapcsolódik, köztük a legnagyobb terasz, amely a belső kertre néz, lenyűgöző kilátással rendelkezik a János-hegyi kilátóra. A ház mögött, a nappali szint terasza alatt, egy kétállásos GARÁZS is helyet kapott, amely az oldalkerten keresztül közelíthető meg. Az ingatlan rugalmasan alakítható: felújítás után ideális választás lehet akár egy nagyobb család számára, akár két különálló lakásként, generációk együttélésére is tökéletes megoldást kínál. Ez a páratlan ingatlan azok számára ideális, akik nyugodt hegyvidéki környezetre vágynak, de fontos számukra a kiváló közlekedési és infrastrukturális lehetőségek közelsége, valamint a neves magyar és nemzetközi iskolák gyors elérhetősége.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosétkezőkamraerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Honos Balázs IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Honos Balázs IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY