Eladó ház Budapest XI. kerület 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XI. kerület 65 nm
Hirdetéskód: 8267810
Feltöltve: 9 napja

Budapest XI. kerület eladó családi ház 2+1 fél szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
1 369 231 Ft/m²
65 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 281 612 Ft
Második évtől
369 243 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretne a Sas-hegy aljában lakni, ahol a kertben mókusok ugrálnak? Tulajdonostól eladóvá vált a XI. Sasadon, a Dayka Gábor utca alsó felén, a Sas-liget természetvédelmi terület közelében egy 2,5 szobás, (62m2 + 6m2 terasz) körbenapozott, felújított lakás. A ház 1988-ban épült. 7 Lakásos, két emeletes. Az ablakok 3 égtájra nyílnak. A bejárat az utcáról a fszt. Magassága, de az erkély a terep lejtése miatt az első emelet magasságában van. Az összkomfortos lakás minden szobája külön bejáratú. A felújításkor ki lett cserélve a víz-és villanyvezeték, valamint a teljes fűtésrendszer. (Csövek + kémény bélelés). Kondenzációs kazánt kapott az ingatlan, a meleg vizet is az szolgáltatja. Az eredeti sofa ablakok szigetelése és az üvegezés fel lett újítva. Alumínium redőnyt és szúnyoghálót kaptak az ablakok. A bejárati ajtó biztonsági vasajtó. A szobákban és az előszobában eredeti, csiszolható fa parketta van, a vizes helyiségben kőlap. A konyha új szekrényeket kapott rengeteg tároló hellyel, mosogató géppel. Spájz is tartozik hozzá. A fürdőszoba kádas, kádajtóval, kapaszkodókkal van felszerelve a könnyebb bejutás érdekében. A wc mosdóval külön helyiségben van. Minden helyiség külön bejáratú. A nappaliban van klíma. A lakás árában benne van egy ablakos, 3,5 m2-es pince. A parkolás az utcán ingyenes. Közlekedés: a Budaörsi úton közvetlen buszjáratok Kelenföld, Újbuda, ill. Déli pu felé. (53, 108E, 139, 140, 150, 154 + éjszakai járatok.) Ingatlanosok kérem tényleg ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoserkélyklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Márta
+36 70 670 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Márta
+36 70 670 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY