Eladó ház Budapest XI. kerület 135 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XI. kerület 135 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8181815
Referenciaszám: HZ080172-4693781
Frissítve: 2 napja

Budapest XI. kerület eladó családi ház 6 szobás: 174,9 millió Ft

174,9 millió Ft
1 295 556 Ft/m²
135 m²
Alapterület
454 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 553 414 Ft
Második évtől
725 624 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ritka lehetőség, egy családi ház Szentimrevárosban! Eladásra kínálunk Budapesten, a XI. kerületben, Szentimrevárosban, az Allee bevásárlóközponthoz közel, a közkedvelt, kertvárosi részen, egy 2024-ben teljes körűen felújított, téglaépítésű, 135 m²-es, háromszintes, 5+ fél szobás, nagyon sok lehetőséget magában rejtő családi házat, rendkívül jó négyzetméter áron. Az ingatlan teljes körű felújítása során kicserélték a vezetékeket, korszerűsítették a fűtést, és új hideg-meleg burkolatokat kapott. Új Veka beltéri ajtókat és ablakokat, Velux tetőtéri ablakokat, 15 cm-es külső szigetelést és színezést, Tondach tetőcserepet, valamint új kerítést is beépítettek. A földszinti egybefüggő, tágas és világos lakótérben lehetőség nyílik egy nappali és konyha-étkező kialakítására. Itt található a gardrób is. A nappaliból és a kertből megközelíthető, déli fekvésű, nagyobb méretű terasz egész nap benapozott és kellemes, tökéletes hely a pihenésre és a családi együttlétekre. A ház jó műszaki felszereltséggel rendelkezik. A fűtést gázkazán biztosítja, a szobák radiátorral fűtöttek. 3 fázisú áram is rendelkezésre áll. A hidegburkolattal burkolt nappali, a fürdők és konyha kialakítása és berendezése a vevő feladata, így saját ízlésének megfelelően teheti otthonossá ezt a tágas teret. A további szinteken minden helyiség meleg burkolattal, laminált parkettával van burkolva. Az ingatlan Szentimreváros kertvárosi részén található, kiváló elhelyezkedésének köszönhetően rövid sétatávolságra busz- és villamosmegállók is elérhetők. A városközpont 15 perc sétával érhető el. A közelben található a Kelenföldi vasútállomás és az M7 autópálya. Az Allee bevásárlóközpont és az Etele pláza közelsége miatt rengeteg bevásárlási és kikapcsolódási lehetőség áll rendelkezésre. Iskolák, óvodák, játszóterek, szabadidőparkok, egészségügyi intézmények és nagyobb boltok is a közelben találhatók. Az ingatlanon belül 3 parkolóhely áll rendelkezésre. Ha ez nem lenne elég, az utcában fizetős parkolóhelyek is találhatók, de bejelentkezés alapján nagyon alacsony összegért is lehet parkolni. Amennyiben felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
A+

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balázs Bence Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 30 297 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balázs Bence Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 30 297 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY