Eladó ház Budapest X. kerület 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest X. kerület 90 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8232841
Referenciaszám: HZ021226
Feltöltve: 10 napja

Budapest X. kerület eladó családi ház 4 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
1 333 333 Ft/m²
90 m²
Alapterület
587 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 701 Ft
Második évtől
497 855 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
X. ÚJHEGYI, 3+1 SZOBÁS, 90m2-es, ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ.Eladásra kínálunk, az Újhegyi városrészen egy 587m2-es telekre épült, körbejárható, szigetelt, családi házat. Az épületet a 70-es években épült, az évek során hozzá építés is történt, mire elnyerte a mai alakját. Az átépítésnek és a felújításoknak köszönhetően kialakításra került egy, amerikai konyhás nappali+ 3 szoba. Az udvaron, egy önálló garázs és egy nagy alapterületű tároló is található, amiből akár egy hobbi helyiség is kialakítható. Az udvar rendszeresen karban tartott, tujákkal és bokrokkal beültetett.RITKA TERMÉK AZ INGATLAN PIACON!LOKÁCIÓ: A kerület legkedveltebb városrésze az Újhegyi! A környékre, jellemzően társasházi lakások épültek, amiket még a házgyár épített illetve néhány lakópark is megépítésre került az elmúlt évek során.  Ritkán kerül eladásra családi ház a környékről, mivel mindösszesen 2-3 kertes utca található csak! INFRASTRUKTÚRA: A környék jól kiépített! Általános iskola és óvoda séta távolságra elérhető. Szintén séta távolságra az Újhegyi sétány ahol minden megtalálható a hétköznapi élethez (posta, házi orvosi rendelő, drogéria, spar, pékség, stb..). Kőbánya-Kispesti metró, 15 perc alatt elérhető. A környéken éjszakai busz jár!Az ingatlan hitelre megvásárolható!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1974
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Zsolt Duna House - Óhegy Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Zsolt Duna House - Óhegy Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY