Eladó ház Budapest VIII. kerület 2700 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest VIII. kerület 2700 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8112303
Referenciaszám: HZ032264
Frissítve: ma

Budapest VIII. kerület eladó családi ház 56 szobás: 2 091,91 millió Ft

2 091,91 millió Ft
774 780 Ft/m²
2700 m²
Alapterület
869 m²
Telek
56 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan néhány évvel ezelőttig hostelként működött, de akár szállodává is alakítható, és jelentősen bővíthető. Alapterülete 2.700 nm, 5 szintes (pince, földszint + 3 szint). 2005-ben teljes körű műszaki felújításon esett át, ami során előkészítették műszakilag is a későbbi bővítésre, amivel a területe 4.000 nm-re bővíthető. 2015-2016-ban belső felújítások történtek, burkolatok cseréje, festés, tapétázás, 2019-ben a fűtést korszerűsítették.Elhelyezkedés:A Palotanegyedben, belvárosi környezetben található a Rákóczi út mellékutcájában. Környezetében lakóházak, oktatási intézmények, irodák, kereskedelmi egységek vannak. Több buszjárat, és metro megállója is a közelben van.Telek leírása:Az ingatlan telke szabálytalan alakú, közbenső telek, a Vas u. Kőfaragó utca és Bródy S. utca közötti részén. Az ingatlan zártsorúan beépített. A telek övezeti besorolása VT-V/P-1, városközponti terület. Legkisebb telekméret 800 m2, maximális beépítés 75%, szintterületi mutató vonatkozó értéke 4 m2/m2, legkisebb zöldfelület 10%.Elrendezése:A pinceszinten kapott helyet a konyha és egy hangszigetelt söröző.A földszinten előadó terem, oktató terem, a recepció és 7 db szoba található.Az első emeleten 17 db szoba, egy részben fedett terasz és büfé/kávézó kapott helyet.a 2. és 3. emeleteken 16 + 16 db szoba került kialakításra A szobák 2-6 személyesek, csoportonként közös vizes helyiségekkel.Az épület fűtése központi gázkazánokkal, radiátorokon keresztül, hűtése központi klímával megoldott. A központi klíma 100 kW/h hűtési teljesítményt tud. Schrack rendszerű tűzjelző hálózat van kiépítve. Az ingatlan előnyei között említhető a kedvező fekvése, sokrétű hasznosíthatósága, jó állapota.Jelenlegi mérete 2.700 nmTovább bővíthető 1.300 nm-reljelenlegi elosztás: 56 db szoba 170-180 férőhely, konyha, hangszigetelt söröző, konferencia termek, részben fedett terasz.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1889
Erkély:
200 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Helli Henrietta Duna House - Blaha Az iroda összes hirdetése
+36 30 983 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Helli Henrietta Duna House - Blaha Az iroda összes hirdetése
+36 30 983 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY