Eladó ház Budapest IV. kerület 180 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest IV. kerület 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8264911
Referenciaszám: HZ025127-4754241
Frissítve: ma

Budapest IV. kerület eladó családi ház 6 szobás: 130 millió Ft

130 millió Ft
722 222 Ft/m²
180 m²
Alapterület
647 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 411 343 Ft
Második évtől
539 343 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kétszintes családi ház eladó a Fóti úton – nagy családnak, több generációnak A ház saroktelken helyezkedik el, a telek területe 647 nm, a ház alapterülete 10*10 m, melynek a tetőtere is beépítésre került. Mindkét szinten teljes lakás került kialakításra, így akár két család részére is tágas, kényelmes lakótér áll rendelkezésre. Szintenként 3-3 szoba, konyha, fürdőszoba található, az épület alatt garázs és egy kb. 15 nm-es pince is elhelyezkedik. A lakás bejárata egy kellemes kiülős, fedett teraszról nyílik. Az emeletre jelenleg belső lépcső vezet, de a külső feljárat is megoldható műszakilag.A ház kívül is és belül is jó állapotú, nem igényel komolyabb felújítást, a modernizálás az új tulajdonos igénye szerint ütemezhető. Fűtése gázcirkó, a meleg vizet bojler adja. Az épület előtt előkert található, illetve az udvarból is van lehetőség nagyobb kert kialakítására. Az udvar több gépkocsi beállására is alkalmas. A házhoz tartozó melléképületben jelenleg egy gumis műhely működik bérleményként, amely a későbbiekben más célra is hasznosítható. Az ingatlan ideális választás lehet annak is, aki egy helyen szeretné megoldani a vállalkozást és a lakhatást is!A ház tehermentes, hamar birtokba vehető.Ideális választás lehet nagycsaládnak, vagy többgenerációs otthonnak, de akár befektetőknek is. Terveztetés és engedélyeztetés után, a lépcső átalakításával, 2 függetlenül megközelíthető lakásból álló társasház kialakításának lehetősége is megvan.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1957
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ildikó Horváth Duna House - Szent István tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 325 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ildikó Horváth Duna House - Szent István tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 325 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY