Eladó ház Budapest IV. kerület, Megyer 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest IV. kerület, Megyer 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7871969
Referenciaszám: 213305861
Frissítve: 12 napja

Budapest IV. kerület eladó családi ház 4 szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
875 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
540 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 332 238 Ft
Második évtől
435 623 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
IV. kerület, Megyer kertvárosi területén, gyönyörű, fás utcában összkomfortos, kétszintes családi ház eladó. Ha csendes helyre vágyik, akkor megtalálta, átmenő forgalom nincsen. A telken egy 120 nm-es, 2 szintes családi ház, egy 40 nm-es garázs található. Extraként 30 nm-es pince van a ház alatt.  Jogi információ: - A ház teljes egészére van építési engedély, így hitellel sem lenne gond! - Az ingatlan tehermentes! Műszaki információk: - 1986-ban épült, betonalappal és beton födémmel a földszint és emelet között - réz villanyvezetékek és fi relé gondoskodik a biztonságról - Kb. 15 éve új, zománcozott villanyboilert szereltek be, melyre a cég állítólag 50 év garanciát adott, mert zománcozott - 3 fázis, 3x32Amper - gázüzemű kondenzációs cirkókazán bélelt kéménnyel, mely kb. 13 éve került beszerelésre - ugyancsak kb. 13 évesek a radiátorok, mert előtte villanyfűtés volt -  a nyílászárók fa szerkezetűek, hőszigetelt dupla üveggel és redőnnyel felszereltek Esztétikai felújítások:  - Kb. 10 éve festés és mázolás történt Az ingatlan sarok telken helyezkedik el, ezért három bejárási lehetőség is van, a személyautóhoz billenő garázskapu, és külön teherautó beálló.. A közelben van a megújult Béke téri játszótér.  Közlekedésileg a 30-as, 122-es a Megyeri úton kb. 6 percre található gyalogosan vagy pár percre a Fiumei útnál a 147-es busz.  Díjtalan, banksemleges hitelügyintézésben segítünk Önnek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyurkó Melinda Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 239 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyurkó Melinda Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 239 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY