Eladó ház Budapest III. kerület 155 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest III. kerület 155 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8251438
Referenciaszám: HZ095050-4746564
Frissítve: 1 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 6 szobás: 145 millió Ft

145 millió Ft
935 484 Ft/m²
155 m²
Alapterület
200 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 458 805 Ft
Második évtől
601 575 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
5 hálószobás, Nappalis,TeraszosCsaládi ház jellegű sorház, egy lakás áráért. Ha Önnek fontos a kiváló közlekedés, a kényelem és a zöldövezeti környezet, Budapest III. kerülete tökéletes választás lehet. Számos park, játszótér, iskola, óvoda található a közelben, ami ideális a családok számára, de befektetői szempontból is vonzó az 5 különálló hálószoba. Az infrastruktúra és a közlekedés is kiváló, így Budapest bármely pontja könnyen és gyorsan elérhető. Ha ön egy kényelmes otthont keres Budapesten, ne keressen tovább. Ez az otthon mindent megad, amire vágyik.Impozáns előkertPrivát életterek, Kényelmes, Családi Élettér5 külön bejáratú hálószoba2 fürdőszobaTélikert vagy fedett terasz2 db emeleti erkélyPanoráma a legfelső szintrőlTeljesen légkondicionáltDupla garázsHáztartási helyiségRengeteg tárolóhelyIntim hátsókert, mely tökéletes helyszín a pihentető estékhez vagy a hétvégi kerti partikhoz. Fedezze fel ezt a kivételes, elegáns otthont, mely minden igénynek megfelel. Ez a páratlan ingatlan nem csak méreteivel, hanem minőségével és kialakításával is lenyűgöz. Itt egy igazi családi fészek várja, hogy új lakói otthonra leljenek benne.Rugalmasan megtekinthető, továbbá finanszírozáshoz, szerződés kötéshez, értékbecsléshez, másik ingatlan eladásához , határtalan erőforrásokat tudunk az Ön szolgálatába állítani.Éljen vele. Megérdemli.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marjai Katalin Duna House - Szent István tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marjai Katalin Duna House - Szent István tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY