Eladó ház Budapest III. kerület 322 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest III. kerület 322 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8223483
Referenciaszám: HZ083422-4723419
Frissítve: ma

Budapest III. kerület eladó családi ház 5 szobás: 445 millió Ft

445 millió Ft
1 381 988 Ft/m²
322 m²
Alapterület
1219 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 408 058 Ft
Második évtől
1 846 214 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy a budai hegyek lábánál egy igazi gyöngyszemre tehessen szert! Ha érdekli ez a különleges ajánlat, és szeretné megtekinteni ezt a kivételes otthont, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy megbeszélhessük a részleteket és személyre szabottan bemutathassuk Önnek ezt a csodálatos ingatlant.Ez a családi ház nem csak egy otthon, de egy befektetés is a nyugalom és a pihenés szigetére, ahol a minőségi életvitel minden szempontból garantált. A modern gépek és a kiváló állapotú épület garantálja, hogy az új tulajdonos sok időt és anyagi forrást megtakaríthasson a költözés után azonnal.Az ingatlan kiváló elrendezéssel büszkélkedhet, melybe prémium konyhabútor is beletartozik, mellyel minden igényt kielégítő gasztronómiai élményeket varázsolhat otthonában. A kertben megtalálható egy szaletli is, ami tökéletes helyszínt nyújt a családi és baráti összejöveteleknek. A medence gondoskodik a nyári hűsölésről, miközben a budai környezet magával ragadó panorámát nyújt.A ház melegét gáz cirkó fűtés biztosítja, melyet a nyári hónapokban klíma egészít ki, így garantálva az állandó otthoni komfortot mind a négy évszakban. Az otthon fényárban fürdik, köszönhetően a nagy ablakoknak és kedvező tájolásának, mely napfényes belső tereket eredményez reggeltől estig.Eladó egy gyönyörű, 322 m²-es, nagyon jó állapotban lévő, tégla építésű családi ház a festői szépségű Üröm-hegyen, Budapest 3. kerületében. A 2014-ben épült ingatlan magas minőségű alapanyagok felhasználásával készült, kivételes figyelmet fordítva a részletekre, hogy egyedi otthont teremtsen leendő tulajdonosainak.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2014
Energetikai besorolás:
D
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Renáta Duna House - Szépvölgyi út Az iroda összes hirdetése
+36 20 978 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Renáta Duna House - Szépvölgyi út Az iroda összes hirdetése
+36 20 978 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY