Eladó ház Budapest III. kerület 129 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest III. kerület 129 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8212792
Referenciaszám: HZ066355
Frissítve: 22 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 5 szobás: 199,9 millió Ft

199,9 millió Ft
1 549 612 Ft/m²
129 m²
Alapterület
2114 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 632 519 Ft
Második évtől
829 344 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HÁROM HÁZ ELADÓ - Projektünk Ürömhegy délnyugati fekvésű, napfényes oldalának csendes, zöldövezeti utcájában épül, új építésű családi házak szomszédságában. A környék az utóbbi években rohamos fejlődésnek indult, cégünk is számos fejlesztést tudhat maga mögött ezen a területen. A fejlesztés során a 2114 m2- es telken három ház és egy nagy családi ház megépítésére kerül sor. A csodálatos Hármashatár- hegyi panorámával rendelkező lakások kellő távolságra épülnek egymástól, délnyugati tájolásuknak köszönhetően pedig rendkívül világos, naposak. A három lakás külön épületrészben került elhelyezésre, amely épületrészeket garázsok kötnek össze, így egy-egy lakás, mint önálló családi ház tud működni, törekedve a benapozás, az intimitás és a kilátás legoptimálisabb kialakítására.  A nappali + 3 és félszobás lakások alaprajza letisztult, jól átgondolt, tökéletesen megfelel egy 4-5 fős család számára is. A földszinten a tágas konyha-étkező-nappali tere mellett egy dolgozó szoba, egy háztartási helyiség  zuhanyzóval és wc vel kapott helyet. A nappaliból induló lépcsőn juthatunk fel az emeletre, ahol két gyerekszoba  egy kádas fürdőszobával, és egy szülői háló a hozzá tartozó zuhanyzóval került kialakításra.  A zárt garázs a bejárati szinten van. A lakásokhoz saját, kizárólagos használatú kertrész tartozik, mely tökéletes helyszínt biztosít a kikapcsolódáshoz. Medence kialakítása, opcionálisan lehetséges.A kivitelezés során a legkorszerűbb megoldásokat alkalmazzuk, szem előtt tartva napjaink legnagyobb problémáját, a magas energiaköltségeket:• minden lakás hűtés- fűtéséről saját hőszivattyús rendszer gondoskodik• a hőszivattyúval működtetett felületfűtés (mennyezeti hűtés- fűtés és padlófűtés) által alacsony energiafogyasztás biztosított, kedvezményes H- tarifával• napelemes rendszer előkészítésével épülnek lakásaink, mellyel további megtakarítás érhető el, ha később úgy dönt, hogy beszerelteti• kiváló hő- és hangszigeteléssel bíró, 3 rétegű üvegszerkezetes nyílászárók kerülnekbeépítésre redőny előkészítéssel• minden lakáshoz saját kertrész, egy zárt garázs és egy felszíni kocsibeálló tartozikA közelben minden megtalálható, ami a hétköznapokhoz szükséges: iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, mind néhány percen belül elérhető. Az Aranyvölgyi vonat-, illetve buszmegálló sétatávolságra van, melynek köszönhetően tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan elérhető a belváros. Az Árpád-híd autóval csupán 10 perc.Az építkezés 2024.  őszén kezdődik. 129 m2 +27 m2 terasz, + 400 m2 sajáthasználatú kertrész.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2025
Erkély:
18 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Alexandra Duna House - Mária tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 489 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Alexandra Duna House - Mária tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 489 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY