Eladó ház Budapest III. kerület 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest III. kerület 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8195172
Referenciaszám: 22-5884
Frissítve: 21 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 3+1 fél szobás: 250 millió Ft

250 millió Ft
1 785 714 Ft/m²
140 m²
Alapterület
4765 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 791 044 Ft
Második évtől
1 037 199 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉG, BEFEKTETŐK FIGYELEM! KIZÁRÓLAG A BALLA INGATLAN KÍNÁLATÁBAN! Eladó III. kerület Aranyhegyen egy közel fél hektáros, páratlan lehetőségeket rejtő ingatlan! Telek mérete: 4765 nm Ingatlan leírása: Családi ház: 140 nm • Egyik részében: Hangulatos, egyszobás lakórész gardróbszobával, kamrával, kádas fürdővel és gázcirkó fűtéssel, mely tökéletes otthoni kényelmet biztosít. • Másik részében: Iroda, öltöző, fürdő és emeleti szoba, ami ideális üzleti célokra vagy vendégszállásnak. Az ingatlan jelenleg egy jól működő lovardának ad otthont, komplett istállókkal és gazdasági építményekkel. Ez az ingatlan nem csupán egy otthon, hanem számtalan üzleti lehetőséget kínál! Kiemelt jellemzők: • Lovarda: Teljesen felszerelt, üzemkész állapotban. • Gazdasági építmények: Többféle felhasználási lehetőséggel. • Kiváló elhelyezkedés: Budapest III. kerület, Aranyhegyi út Felhasználási lehetőségek: • Üzleti és kereskedelmi célokra • Intézményi felhasználásra • Sorház vagy kisebb lakópark építésére Ez az ingatlan a kiváló elhelyezkedése és a hatalmas telek miatt egyedülálló lehetőségeket rejt magában. Ne hagyja ki ezt az esélyt egy nagyszerű befektetésre! Irányár: 250 millió forint Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és fedezze fel az ingatlan kínálta lehetőségeket! Elérhetőség: Telefonszám: +36 70 682 5983 Email: gyore.zsuzsanna@ballaingatlan.hu További információkért és a megtekintés időpontjának egyeztetéséhez keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízkomfort nélkülikocsibeállókamragardróbteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Györe Zsuzsanna Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 682 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Györe Zsuzsanna Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 682 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY