Eladó ház Budapest III. kerület 255 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest III. kerület 255 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8189942
Referenciaszám: HZ053765
Frissítve: 14 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 5 szobás: 350 millió Ft

350 millió Ft
1 372 549 Ft/m²
255 m²
Alapterület
500 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 107 461 Ft
Második évtől
1 452 078 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ARANY ÉLET, ARANY-HEGYEN, AZONNAL !(Na jó, ez nem volt annyira jó szóvicc, de a ház valami csodás !!! )Fontos a PANORÁMA és egy ÚJ építésű, minden igényt kielégítő házra vágyik, MOST ? Napfényben úszó, nagy nappali, konyha (teljesen gépesítve, gránitlapos konyhaszigettel) étkező (összesen 50 nm), teraszkapcsolattal (fedett, 20 nm), 1 vendégszoba (vagy dolgozószoba) fürdővel a földszinten, az emeleten pedig 3 hálószoba szintén teraszkapcsolattal (41,5 nm, akár télikert vagy jacuzzi is telepíthető rá) és gyönyörű fürdőszoba szolgálja a család kényelmét.És a padlófűtéses garázs….. szerintem minden autós álma …. 3 vagy 4 autó is elfér benne kényelmesen és még mellette egy nagy háztartási helyiség a gépészettel ! Ide akár fittness-terem, vagy tároló is bőven kialakítható, ha 2 autónak is elég a hely.Műszaki szempontból is igényes: fűtése és hűtése hőszivattyúról működik (alacsony rezsiköltség), napelemek előkészítése megtörtént. Igényes nyílászárók, elektromos zsaluziák, burkolatok, szaniterek, szellőztető rendszer, riasztó, kamera rendszer előkészítve.A kert, mely 500 nm-es, gyepszőnyeggel, betelepítve, öntözőrendszerrel ellátva kerül átadásra.A kivitelező számos referenciával rendelkezik, mivel 20 éve ezzel foglalkozik !Elhelyezkedése is kiváló: 5 percen belül gyalog is elérhető tömegközlekedés. Bevásárlóközpont, iskolák, óvoda, az Óbudai Waldorf Iskola és Gimnázium, valamint az Óbudai Egyetem Campusa is a közelben van.Akár szeptembertől költözhet ! Hívjon most !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
41,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csordás István László Duna House - Királyhágó_költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 70 442 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csordás István László Duna House - Királyhágó_költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 70 442 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY