Eladó ház Budapest III. kerület 335 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest III. kerület 335 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8183391
Referenciaszám: HZ028514
Frissítve: 1 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 5 szobás: 620 millió Ft

620 millió Ft
1 850 746 Ft/m²
335 m²
Alapterület
1918 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 961 789 Ft
Második évtől
2 572 253 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes adottságokkal rendelkező családi ház Budapest III. kerületének legszebb részén!

Budapest egyik legtisztább levegővel rendelkező térségében, Testvérhegyen, ÖRÖK PANORÁMÁVAL, 1918 m2-es parkosított, gondozott nyeles telken épült ez a 335 nm-es családi ház.Az épület előtti térkövezett részen akár 8 személyautó parkolása is lehetséges.

A ház minden szintjét az igényesen kialakított tágas helyiségek jellemzik.A nagy, világos és jól körülhatárolt terek nagy szabadságérzetet nyújtanak, és letisztultságuk lehetővé teszi, hogy kiemelje a kiválasztott részleteket, berendezési tárgyakat és felületeket, kiemelve a tulajdonosok karakterét.

A földszinten található a két autó számára kialakított garázs, a tágas előtér, a gépház és egy fürdőszoba. Az elegáns fogadóhelyiségből lépcsőn jutunk a második – szintén kertkapcsolatos – szintre, ahol a kellemes méretű, NAPFÉNYES nappali és étkező / konyha került kialakításra, melyek egy tolóajtóval elválaszthatók a nappali terétől, valamint egy dolgozószoba és egy mosdó található még ezen a szinten.A nappaliból, illetve az étkező / konyhából is ki tudunk menni a hatalmas panorámás teraszra, melyről lenyűgöző kilátás nyílik a Pilis hegységre, és tökéletes helyszíne lehet családi vacsoráknak, vagy akár üzleti összejöveteleknek. A nappali szintjéről tölgyfa borítású lépcsőn jutunk az emeletre, a harmadik szintre, ahol 4 erkélykapcsolatos hálószoba, 2 fürdőszoba, és 1 gardrób szolgálják a maximális kényelmet.Az ingatlan építészeti elemei és a belsőépítészete a 'minimál' stílust követi, amely fokozza a letisztultságot és a funkcionalitást. A modern épület minimalista dizájnja nagy, jól körülhatárolható tereken keresztül nyilvánul meg, ahol minden elemnek meghatározott célja van, és semmit sem bíztak a véletlenre. Ezek olyan összehangolt elemek, amelyekben teret kap a minőség mind a felhasznált anyagok, mind a különböző felületek harmonikus párosításában. Az alkalmazott színek semleges, világos árnyalatai felerősítik a terek fényességét, és nyugodt, pihentető légkört teremtenek.Az épület tömegének kialakításánál a letisztult, racionális formai eszközök domináltak. Az épület megjelenése, a homlokzatok formavilága és anyaghasználata modern, funkcionális kialakítású. A felhasznált anyagoknál elsődleges szempont volt – az esztétikai hatás mellett – az épület élettartamának növelése, és hogy újszerű állapota az évek múlásával is fenntartható legyen.A teljes körű műszaki leírást kérésre megküldöm.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miru Szilvia Duna House - Budakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 20 935 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miru Szilvia Duna House - Budakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 20 935 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY