Eladó ház Budapest III. kerület, Táborhegy 405 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest III. kerület, Táborhegy 405 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8076164
Referenciaszám: H483185-4622848
Frissítve: ma

Budapest III. kerület eladó családi ház 6 szobás: 448 millió Ft

448 millió Ft
1 106 173 Ft/m²
405 m²
Alapterület
969 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 417 550 Ft
Második évtől
1 858 660 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó nettó 405 nm-es önálló családi ház 969 nm-es telekkel, Remetehegyen, sétatávolságra a Stop Shop és az Eurocentertől. Nappali + 5 hálóval, 4 fürdőszobájával ideális otthona lehet nagyobb családnak, összeköltözőknek. Utcafrontról az épület gyakorlatilag láthatatlan, a nyeles telek felső részén található az épület, ezzel biztosítva a teljes intimitást. Az ingatlant 2000-ben építették az akkor legkorszerűbb építési technológia felhasználásával. Műanyag nyílászárókkal, redőnyökkel felszerelt. A házat folyamatos karbantartása jellemzi, legutóbbi felújítás 2020-ban történt, amikor is a teljes külső festés megtörtént, illetve napelemek kerültek felszerelésre, melyeknek köszönhetően az áram számla gyakorlatilag lenullázódott, illetve lehetőség van elektromos autó töltésére is a megtermelt áram által. Ebben az évben a hőszivattyú rendszer beépítése, 2021-ben a kéménybélelés és egy kondenzációs gázkazán beszerelése is megtörtént, így az épület fűtése is igazodik a legmagasabb elvárásokhoz. Az alsói szinten 4 beállásos, fűtött garázs áll rendelkezésre. Innen jutunk az egy légterű területre, amely jelenleg irodaként, funkcionált de akár konditerem vendéglakrész betöltésére is kiválóan alkalmas. A belső lépcsőházon keresztül jutunk az emeleti tágas előterébe, ahonnan egy háló, a tágas nappali, a konyha-étkező vagy a mosdó található. A nappali ajtajai osztott üvegezésűek és dupla méretűek, ezzel is tágítják a teret. A nagy üvegfelületek minden helyiséget rendkívül világossá tesznek. A nappaliból dupla üvegajtón keresztül egy déli tájolású, 44 nm-es, közvetlen kertkapcsolatot teraszra jutunk. Az 2 emeleten egy tágas előtér, 4 hatalmas háló, 2 fürdő és egy háztartási helyiség kapott helyet. Az előtérből, lehajtható létrán keresztül juthatunk a nettó 40 nm-es padlástérbe, mely teljes parketta burkolattal, fűtéssel, ablakokkal és vezetékes kiépítéssel rendelkezik - így további felhasználásra könnyen átalakítható, igény esetén. Hívjon mutatom!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sulok Bence Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sulok Bence Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY