Eladó ház Budapest III. kerület, Rómaifürdő 180 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest III. kerület, Rómaifürdő 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8041473
Referenciaszám: 360021061-820
Frissítve: 20 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 4 szobás: 245 millió Ft

245 millió Ft
1 361 111 Ft/m²
180 m²
Alapterület
1100 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 775 223 Ft
Második évtől
1 016 455 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a 3. kerületben, RÓMAIFÜRDŐN egy 180 nm, 4 szobás önálló CSALÁDI HÁZ, 1100 nm telken A ház az 1960-as években épült, majd a 2000-es évek elején átépítették és ekkor kapta meg a jelenlegi formáját, A villa nappali és 3 hálószobás, melyekhez saját fürdőszobák tartoznak. A fűtését kondenzációs kazán és radiátorok látják el. Beosztása szerint: - A földszinten egy hatalmas AMERIKAI KONYHÁS – ÉTKEZŐS- NAPPALIT közvetlen DÉLI fekvésű, 23 nm TERASZT hatalmas KERT KAPCSOLATTAL, valamint egy SZOBÁT saját fürdőszobával, kamrát, tágas előszobát és vendég WC-t találunk. - Az emeleten 2 APARTMAN található: 1-1 nappalival, 1-1 hálóval, 1-1 fürdőszobával, valamint itt található a mosókonyha is. További extrák: - 2 autónak FEDETT parkolóhely, 2 autónak további parkolóhely, - Automata kapu, valamint riasztó és zsalugáter a kényelmünkért és a biztonságunkért, - AMERIKAI KONYHÁS HATALMAS NAPPALI kert és TERASZ kapcsolattal, - Gépesített MODERN hangulatos konyha, - CSODÁSAN PARKOSÍTOTT, HATALMAS KERT, - 50 cm falvastagság, így hűtésre nincsen szükség, - Akár 2-3 hónap alatt költözhető. A HÁZAT OLYAN CSALÁDNAK AJÁNLOM, AHOL FONTOS, HOGY A CSALÁDTAGOKNAK SAJÁT ÖNÁLLÓ ÉLETTERE, lakása LEGYEN, mégis EGYÜTT LEGYEN a család. Tökéletes lokáció, minden infrastruktúra, iskola, boltok és közlekedés a közelben van, a a HÉV 15 perc, a buszok (106, 34) pár perc sétatávolságra vannak! A ház a Római parton van, a Dunapart 2 perc sétatávolságra, ahol minden sport lehetőséget, éttermeket, remek büféket találunk, Cziniel cukrászda, őstermelői kispiac és boltok, iskolák, óvodák a közelünkben található. Jogi tanácsadással és a banksemleges, ingyenes hitelügyintézéssel is állunk az Önök rendelkezésére! Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem, hogy hívjon bizalommal, várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxusterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY