Eladó ház Budapest III. kerület, Rómaifürdő 72 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest III. kerület, Rómaifürdő 72 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7932675
Referenciaszám: 360021061-809
Frissítve: 21 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 1+2 fél szobás: 114,9 millió Ft

114,9 millió Ft
1 595 833 Ft/m²
72 m²
Alapterület
545 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 363 564 Ft
Második évtől
476 697 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a 3. kerületben, RÓMAIFÜRDŐN egy AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, FÖLDSZINTES 72 nm, 3 szobás önálló családi ház, 545 nm telken Eladásra kínálok a 3. kerületben RÓMAIFÜRDŐN egy 72 nm-es, FÖLDSZINTES, 1+2 félszobás önálló családi házat 545 nm –es telken. Körbejárható, kívülről átlagos állapotú önálló családi ház, mely jelenleg 3 szobából és konyhából, fürdőszobából, előszobából áll, a házban a fűtés gázkazánnal és radiátorokkal megoldott. A ház 6 évvel ezelőtt teljeskörű felújításon esett át, melynek keretében: - Felújították és burkolták a fürdőszobát, - A teljes vízhálózatrendszert felújították, cserélték, - A fűtési rendszert modernizálták: új kazán (Bosch) és radiátorok lettek kiépítve, - A ház födém 15 cm-rel szigetelve lett, - A házhoz tartozik egy melléképület is, - 1 autónak garázs is biztosított, de a kertben további helyek kiépítése is lehetséges, - A tetőtér beépítésével a terület tovább növelhető. Tökéletes lokáció, minden infrastruktúra, iskola, boltok és közlekedés a közelben van, a a HÉV 12 perc, a buszok (134, 34) 1 perc sétatávolságra vannak! A ház a Római parton van, a Duna-part 2 perc sétatávolságra, ahol minden sport lehetőséget, éttermeket, remek büféket találunk, Cziniel cukrászda, őstermelői kispiac és boltok, iskolák, óvodák a közelünkben található. Jogi tanácsadással és a banksemleges, ingyenes hitelügyintézéssel is állunk az Önök rendelkezésére! Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem, hogy hívjon bizalommal, várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY