Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 180 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8264450
Referenciaszám: 360021061-844
Frissítve: 4 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 5+1 fél szobás: 225 millió Ft

225 millió Ft
1 250 000 Ft/m²
180 m²
Alapterület
550 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 711 939 Ft
Második évtől
933 479 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ egy 6 szobás AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, jó állapotú ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ CSILLAGHEGYEN, a 3. kerületben, INTIM PARKOSÍTOTT telken Eladó ÓBUDÁN, CSILLAGHEGYEN (a Duna-felőli oldalon, nem ártéren) egy 6 szobás, nettó 180 nm (bruttó 210 nm) ház + 36 nm TERASZ, jó állapotú CSALÁDI HÁZ, 550 nm TELKEN, + 2 autónak GARÁZZSAL (30 nm), INTIM KERTTEL. Beosztása szerint a ház áll: - Szuterén szinten (40 nm): mosókonyha, tároló, kamrából, - A földszint (80 nm + 16+20 nm teraszok): egy előszobából és közlekedőből nyíló hatalmas NAPPALI-ÉTKEZŐ-KONYHA (38 nm) + TERASZ (20 nm) kapcsolatból, egy hálószobából (17 nm), amihez saját fürdőszoba és gardrób van kialakítva, valamint vendég WC és lépcsőház kialakításból áll, - Az emeletre (bruttó 80, nettó 60 nm) egy kényelmes lépcsőn keresztül jutunk, ahol egy kis nappalit, valamint 3 hálószobát (bruttó 16, 10, 23 nm) és fürdőszobát találunk. A fűtést jelenleg egy kombi-cirkó Vailant kazán a hidegburkolatok alatt padlófűtéssel, valamint radiátorokkal látja el. A kazán adja a melegvizet is. További extrák: • A családi ház 2001-ben épült, tulajdonosai az állagát folyamatosan megóvták, • Az egész ház nagyon világos, NAPSÜTÉSES a sok ablaknak köszönhetően, az ELEGÁNS NAPPALI - ÉTKEZŐ - KONYHA, valamint a TERASZOK keleti és nyugati tájolásúak, • Automata ÖNTÖZŐRENDSZER, ideális méretű, GONDOZOTT, PARKOSÍTOTT KERT, ahol gyerekjátszótér, pihenőkert is elfér, • Automata kapuval nyitható 2-ÁLLÁSOS GARÁZS, • Kiépített RIASZTÓRENDSZER, • Beépített KONYHABÚTOR gépekkel, • A házhoz tervezett BEÉPÍTETT BÚTOROK szinte minden helyiségben, • Tárolásra alkalmas kerti faház, valamint napellenzővel fedett TERASZ, • PIHENŐKERT szolgálja a kényelmünket hangulatos VILÁGÍTÁSSAL, TERASZOKKAL. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik. Könnyű sétatávolságra található busz (134, 34)- és HÉV (10 p) megálló, óvoda, iskola, étterem, cukrászda, fagyizó, boltok, fodrász stb. Szintén hasonló távolságban (10 p) a DUNA-PART part is elérhető, ami kiválóan alkalmas sétálásra és kutyasétáltatásra. FELLINI, G2S Síiskola, Római Teniszakadémia, Római-parti piac, Cziniel Cukrászda, kajak-kenu, bicikli és egyéb sportolási lehetőségek! VÁSÁROLNA, DE NINCS RÁ KERET? Kollégáim ingyenes és banksemleges hiteltanácsadással és teljeskörű hitelügyintézéssel is állnak az Önök rendelkezésére. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem, hogy forduljon hozzám bizalommal, várom hívását, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázsterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY