Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 171 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 171 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8175312
Referenciaszám: 19051
Frissítve: 21 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 4 szobás: 146,9 millió Ft

146,9 millió Ft
859 064 Ft/m²
171 m²
Alapterület
300 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 464 817 Ft
Második évtől
609 458 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csillaghegy Duna felőli oldalán, a Zrínyi utca közelében, nagyon csendes kertvárosi környéken, eladóvá vált, egy nagyon jó adottságokkal rendelkező, bruttó 171 négyzetméteres önálló, 3 szintes, szép állapotban lévő családi ház. Helyiséglista: Szuterén szintjén mélygarázs, 2 autó számára beállási lehetőség, távirányítóval nyitható garázs, illetve kertkapu, ezen kívül 2 külön helyiség, egy gépészetnek, egy pedig hobbihelyiségnek. Innen közvetlen lépcső vezet fel a földszinti előszobába. Földszinten egy Déli fekvésű hatalmas amerikai konyhás nappali, rengetek nagyméretű ablakkal, teraszkapcsolattal, tágas előszoba beépített szekrényekkel, illetve egy fürdőszoba zuhanykabinnal. Emeletre felérve a közlekedőből nyílik 2 kisebb, illetve egy nagyméretű hálószoba, melyből könnyedén 2 szobát ki lehet alakítani, emellett helyet kapott egy tágas fürdőszoba sarokkáddal. Minden helyiség klimatizált. A Déli fekvésű gondozott kertben kialakításra került egy nagyméretű L alakú terasz, kerti szerszámoknak tároló, fúrt kút, emellett a kert elhelyezkedése miatt nagyon intim és csendes. Műszaki adatok: A ház fűtéséről gázkazán, míg a melegvízről egy új wifis elektromos bojler felel. Vezetékek rézből készültek, tökéletes állapotúak. alapja vastag betonalap, vízszigeteléssel Falazata 38as porotherm tégla, vakolat szigeteléssel, födéme erős vasbeton födém. tető jó állapotú, szigetelt. Az ingatlan üres, rugalmasan megtekinthető, tehermentes, azonnal költözhető. FINANSZÍROZÁS: Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A beépített bútorzat a vételár részét képezi. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1998
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Békási Lakások Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 503 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Békási Lakások Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 503 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY