Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 250 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8126244
Referenciaszám: H484537
Frissítve: 1 hónapja

Budapest III. kerület eladó családi ház 7 szobás: 229,9 millió Ft

229,9 millió Ft
919 600 Ft/m²
250 m²
Alapterület
567 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 727 444 Ft
Második évtől
953 808 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Természetvédelmi terület közvetlen közelében kínálunk egy megújuló energiával (is) működő, két generációs otthont, amely tökéletes választás mindazoknak, akik a környezettudatos életmódot részesítik előnyben. Főbb jellemzők: - Geotermikus és napelemes rendszer: A ház teljes energiaellátása (hűtés-fűtés) geotermikus rendszerrel biztosított, A+ minősítéssel. Ezáltal rendkívül alacsony költséggel és a gáztól függetlenül üzemeltethető. - Kiváló gépészet és szigetelés: Teljes szigetelés és magas minőségű gépészet jellemzi, így rendkívül gazdaságosan tartható fenn. - Világos terek: Minden irányba nyíló ablakoknak köszönhetően a nap minden szakaszában világos. - Padlófűtés, fal- és mennyezet hűtés: Kényelmes és modern fűtési-hűtési rendszer. - Tágas terasz és erkély: Árnyékos, fedett terasz (kb. 40-50 m²) és tágas erkély. - Különálló lakrész: Egy teljes értékű, önálló, szoba-konyha-fürdőszobás ház, saját fűtéssel és mérőórával. - Elektromos kapunyitás: Kényelmes parkolási lehetőség több autó számára. - A telek 560m2 nagyságú, mely további 580m2-rel bővíthető két plusz telekrész megvásárlásával, szándék esetén. így a teljes telek terület 1140m2 lehet. - Rendezett udvar: Virágos kert, 1,5 méter mély tavacska, csend és nyugalom. - Az ingatlan CSOK-ra is megvásárolható. Az ingatlan paraméterei: - Elhelyezkedés: Csendes, kis forgalmú utcában, Csillaghegy központjához közel. - Passzív ház A+: Környezettudatos és alacsony rezsijű működés. - Minőségi kivitelezés: Precíz tulajdonosok által saját részre épített, újszerű, frissen felújított otthon. - Két önálló épület: 1. lakás 260 m², 2 szintes; 2. lakás 45 m². - Tágas és világos terek: Amerikai-konyhás nappali, 6-7 hálószoba, 3 fürdőszoba (hidromasszázs káddal és zuhanyzóval). A környék előnyei: - Közlekedés és szolgáltatások: Néhány perc alatt elérhető iskola, óvoda, piac, bevásárlási lehetőségek. - Legközelebbi buszmegálló kb. 200 méterre, HÉV megálló, orvosi rendelők, gyógyszertár, Tesco Global, pék, zöldséges pár perc kényelmes sétával elérhető. - A megújult csillaghegyi Árpád Forrásfürdő is a közelben található. Ideális választás: - Nagycsaládosoknak: Akik a nagy, világos tereket kedvelik. - Két generáció együtt költözéséhez: Különálló lakrésszel. - Kutyásoknak: Nagy telek, nincs közeli szomszéd. - Környezettudatosaknak: Akik nem kívánnak fúrni-faragni, koszolni, és szeretnék magukat függetleníteni az energiaárak elszabadulásától. Ez az ingatlan tökéletes otthona lehet mindazoknak, akik környezettudatos és fenntartható életmódra vágynak, valamint nagy, kényelmes és modern életteret keresnek. Várom hívását a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
1996
Erkély:
15 m²
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Komlós Zoltán András Otthon Centrum - III. kerület - Pünkösdfürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Komlós Zoltán András Otthon Centrum - III. kerület - Pünkösdfürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY