Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 131 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 131 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7925373
Referenciaszám: H477674
Frissítve: 1 hónapja

Budapest III. kerület eladó családi ház 5 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
984 733 Ft/m²
131 m²
Alapterület
513 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 408 179 Ft
Második évtől
535 195 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÖSSZEKÖLTÖZŐKNEK, VAGY IKERHÁZ ÉPÍTÉSÉRE IDEÁLIS! III. Csillaghegy Duna felőli oldalán frekventált központi részén, csendes nyugodt utcában két külön álló családi ház két utcára nyíló telken eladó! - 513 nm összközműves telken kettő, teljesen külön álló családi ház (83 és 48 nm) A nagyobbik ház az 1990-es évek végén épült, hagyományos szerkezetű, tetőteres beépítéses. A földszinten egy nyitott amerikai konyhás nappali 30 nm , és egy 10 nm konyha, valamint egy 6 nm fürdőszoba található. Az tetőtérben két szoba található 18 nm és 16 nm szobákkal, valamint kis előtérrel, gardróbbal. A nyilaszárók fa szerkezetűek, hőszigetelt üveggel. A fűtést és a meleg vizet gázkazán biztosítja. A második Felujitandó 48 nm ház, az 1950 - es években épült. Hagyományos szerkezetű, és téglából épült. Fa gerendezatu födém, cserép tetővel, falazott kéménnyel. A házban egy hosszúkás konyha, és két szoba, 21,6 nm és 13,6 nm , és egy fürdőszoba található. A nyilászárok kétrétegű fa szerkezetek, dupla sík üvegezéssel. Fűtés gázkonvektoros, mérő órás. A szobákban fa padló burkolat, padló szönyeggel. Konyha, és fürdőszoba beton alap, pvc burkolattal. A kertben szilárd burkolaton két gépkocsi beállására van lehetőség. Kiváló infrastruktúra. Pár perc sétára található a H5-hév, és a 134 busz. 5. Perc sétára óvoda, bölcsőde, iskola., éjjel nappali gyógyszertár. A közelben a Békásmegyeri nagy piac., Aldi, Lidl. Auchan, Obi, Metró. 10. Perc séta a dunapart és Romai part. Csillaghegyi Strandfürdő és uszoda., nyáron a Pünkösd fürdői Strand, Csillagvár bevásárló központ. Befektetésnek is kiváló! Beruházóknak, kivitelezőknek is remek befektetés lehet, mivel a ház két külön utcára nyíló kapu bejárattal rendelkezik. Így többlakásos társas ház építésére is lehetőség van az egyik ház az egyik utcából, a másik ház a másik utcából is bejárható lenne. Övezeti besorolása lke-1/osz, kertvárosi lakó övezet. További részletekért keressen telefonon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pámer Brigitta Otthon Centrum - III. kerület - Hegyvidék Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pámer Brigitta Otthon Centrum - III. kerület - Hegyvidék Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY