Eladó ház Budapest III. kerület, Aranyhegy 255 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest III. kerület, Aranyhegy 255 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8207654
Referenciaszám: 13309_bhv
Frissítve: 21 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 5 szobás: 350 millió Ft

350 millió Ft
1 372 549 Ft/m²
255 m²
Alapterület
1062 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 107 461 Ft
Második évtől
1 452 078 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez az ingatlan egy igazán kiváló lehetőséget kínál azok számára, akik álmaik otthonát keresik Budapest III. kerületének egyik legszebb és legélhetőbb részén. A ház csendes zöldövezeti utcában található, csodálatos panorámával a Hármashatár-hegyre, ami garantálja a rendkívüli világosságot és napsütést egész nap. A ház modern és magas minőségű felszereltséggel rendelkezik, beleértve öt különböző méretű szobát, két fürdőszobát mindkét szinten, és egy teljesen gépesített, beépített amerikai konyhát. A tágas nappali ideális helyszínt biztosít a családi élethez és vendégek fogadásához. Az árnyékolás és minden beépített berendezés is kiváló minőségű, amely növeli a komfortérzetet.Az alsó szinti garázsban 3 autó is elfér. A kivitelező számos kiváló referenciával rendelkezik. A rezsiköltség rendkívül alacsony, köszönhetően a mennyezeti hűtés-fűtés rendszernek, padlófűtésnek, valamint a szivattyús rendszernek, amelyet napelemekkel is kiegészíthetnek. Az ingatlan terasza padlófűtéssel van ellátva, így akár télikertként is használható. Az ingatlan további kényelmi szolgáltatásai közé tartozik a szellőzőrendszer, riasztóberendezés és a kamerarendszer előkészítése. A kert gondozása minimális erőfeszítést igényel, mivel gyepszőnyeggel és bokrokkal van kialakítva, valamint automata locsolórendszerrel van felszerelve. Ha egy igényes, modern, felújítást és karbantartást nem igénylő családi házra vágyik egy gyönyörű környezetben, akkor ez az ingatlan ideális választás lehet. Érdemes megtekinteni!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
A+
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágosamerikai konyhakamragardróberkélyteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Szilvia Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 212 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Szilvia Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 212 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY