Eladó ház Budapest II. kerület 208 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest II. kerület 208 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8263652
Referenciaszám: HZ085147-4755470
Frissítve: ma

Budapest II. kerület eladó családi ház 5 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
956 731 Ft/m²
208 m²
Alapterület
179 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 629 671 Ft
Második évtől
825 610 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedülálló ajánlat a Rózsadomb és Óbuda kapujában. Eladó egy 2000-ben épült multifukcionális lakóház főútvonal mellett, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, frekventált helyen. Két lakószint, plusz átalakított alagsor, plusz nagy üzlethelyiség utcai portállal. A belső udvar zárt, hangulatos, mediterrán stílusú pihenőhely. Az ingatlan eddig irodának volt kialakítva.Földszint: kiépített recepció, plusz egy, belső udvarra néző szoba, plusz WC és tusoló. Első szint: napos, márványburkolatú lépcsőház, nagy, napos nappali (amerikai stílusú konyhai kiállások kiépítve), 3 db hálószoba, teakonyha (fürdőszobai kiállások kiépítve), WC. 2 db napos, a belső udvarra néző terasz. Alagsor: bevilágító aknával rendelkező tágas szoba (tárgyaló vagy raktár) plusz tároló, plusz kazánhelyiség, tárolásra használható polcrendszerrel.Az épület radiátor és padlófűtésű, légkondicionált.Üzlethelyiség: téglalap alakú, kiválóan rendezhető üzlethelyiség, plusz kazánhelyiség pihenővel, plusz mosdó/WC. Az üzlet megközelíthető az udvarról és az utcáról egyaránt. Padlófűtésű, légkondicionált, a háztól független, önálló közművekkel, 3 fázisú villanyórával. Az ingatlan lehetséges jövőbeni funkciói: iroda + üzlet vagy bemutatóterem, esetleg kisebb egészségközpont, vagy konyhát és fürdőszobát beépítve lakóingatlan.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rédey Rita Duna House - Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 430 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rédey Rita Duna House - Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 430 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY