Eladó ház Budapest II. kerület 270 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest II. kerület 270 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8232702
Referenciaszám: 360651121-292
Frissítve: 9 napja

Budapest II. kerület eladó családi ház 6+2 fél szobás: 269 millió Ft

269 millió Ft
996 296 Ft/m²
270 m²
Alapterület
716 m²
Telek
6+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 851 163 Ft
Második évtől
1 116 026 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Panorámás családi ház Máriaremetén! Csendes, családi házas környezetben, közel a természethez eladó egy 270 nm-es önálló családi ház. Az ingatlan alkalmas akár vállalkozás telephelyének is, hiszen az udvaron több gépkocsi is kényelmesen parkolhat. A házban egyébként jóga stúdió is működött kihasználva az alsó szint lehetőségeit. A 716 nm-es, parkosított, nagy fákkal körülvett kert és a magasabban lévő terasz kellemes, nyugalmas helyet biztosít a pihenésre, baráti összejövetelekre. Az ingatlan beosztása: Alsó szint: ez a szint a pihenésé és a kikapcsolódásé, ugyanis itt található egy fitness terem és egy 35 nm-es belső, fűtött medencetér íves medencével. Elektromos kapuval ellátott garázs, egyéb tároló és gépészeti helyiségek. Lakótér: tágas, beépített bútorokkal felszerelt előszoba, teraszkapcsolatos nappali kandallóval, gépesített konya étkezővel, kamrával. Található itt még egy dolgozószoba tusolós fürdővel. A déli tájolású, 40 nm-es teraszról kiléphetünk a hátsó, elszeparált kertbe. Emelet: itt négy szoba található és két gardrób. A legnagyobb szoba déli tájolású és erkély kapcsolatos. Közelben a Gyarmati Uszoda, szabadidőközpont, játszótér, boltok, éttermek, iskolák. Buszjáratok: 157, 257. Ajánlom családosoknak, összeköltözőknek, vállalkozásnak az ingatlant. Tehermentes, azonnal költözhető! Ha felkeltette érdeklődését, kérem, keressen akár hétvégén is! Az alaprajz és az adatok tájékoztató jellegűek. English: Panoramic family house in Máriaremete! For sale a 270 sqm detached house in a quiet, family house environment, close to nature. The property is also suitable as a business premises, as the yard can comfortably park several cars. The house was also used as a yoga studio, taking advantage of the possibilities of the lower floor. The 716 sqm landscaped garden surrounded by large trees and the terrace on the higher level provide a pleasant, peaceful place for relaxation and gatherings of friends. Property layout: Lower level: this level is for relaxation and recreation, as it features a fitness room and a 35 sqm indoor heated pool area with an arched pool. Garage with electric gate, other storage and mechanical rooms. Living area: spacious entrance hall with built-in furniture, living room with terrace and fireplace, fitted kitchen with dining area and pantry. There is also a study with a bathroom and shower. From the south-facing 40 sqm terrace you can step out into the secluded rear garden. Upstairs: the largest room is south facing and has a balcony. Nearby are the Gyarmati Swimming Pool, leisure centre, playground, shops, restaurants, schools. Bus lines: 157, 257. Unencumbered property, ready to move in immediately! If you are interested, please contact me even on weekends! The floor plan and data are for information only.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázsvilágoserkélyteraszbeépített konyhabútorbeépített szekrénygépesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lakatos Mária LHI - LIVING HOME INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 20 972 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lakatos Mária LHI - LIVING HOME INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 20 972 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY