Eladó ház Budapest II. kerület 172 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest II. kerület 172 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8225029
Referenciaszám: HZ011120
Frissítve: 10 napja

Budapest II. kerület eladó családi ház 4 szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
813 372 Ft/m²
172 m²
Alapterület
1076 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 442 668 Ft
Második évtől
580 416 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest, 2.kerületben Budaligeten erdőkkel övezett környezetben panorámás, 3 szintes, galériás, teraszos családi ház stúdiólakással eladó!Több gyermekes családnak ideális - befektetésnek is kiváló!Az egyedi kinézetű, 1982-ben igényesen megépített, tetőtér beépítéses épület beton alapon, téglából épült. A cserépfedésű 2 szintet átívelő sátortető aszimmetrikus, így a belsőtérben a galériás nappali extrém hatású. A kétállásos garázs ajtajai külön, elektromosan irányíthatók.A délnyugati tájolású épület funkcionálisan 3 lakásra tagolható. A szinteket belső falépcső köti össze. A földszinti 35m2-es lakótér külön bejáratú, 1 szoba + fürdőszoba. A praktikus elrendezésnek köszönhetően a ház központja a franciaablakos, galériás, lodzsás, étkezős nappali. Az 56m2-es emeleten található a konyha, mely a 40m2-es teraszra nyílik. A 25m2-es, csaphornyos faparkettával burkolt tetőtérben 2 különálló szoba kapott helyet. A kertből nyíló téglaépítésű stúdiólakás 35m2, laminált padló burkolatú szoba +fürdőszoba wc-vel.A melegvizet villanybojler szolgáltatja. A házközponti fűtésről gázkazán gondoskodik. A nyílászárók fa hőszigetelt ablakok, az ajtók itt-ott üvegbetétesek. Az elektromos hálózat részben felújított, 3 fázisos. Építése óta felújítás nem történt, így esztétikai és műszaki felújításra szorul.Busz járattal lehet Hűvösvögyig utazni, ahonnan buszokkal, villamossal lehet a városközpontba menni. A buszmegálló az ingatlan közvetlen közelében található.Szeretne a Budai hegyekben, tiszta levegőjű, csekély forgalmú, biztonságos környezetben élni? Kérem hívjon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1982
Erkély:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kénosi Antónia Duna House - Bicske Az iroda összes hirdetése
+36 20 213 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kénosi Antónia Duna House - Bicske Az iroda összes hirdetése
+36 20 213 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY