Eladó ház Budapest II. kerület 155 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest II. kerület 155 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8190630
Referenciaszám: 29447
Frissítve: 14 napja

Budapest II. kerület eladó családi ház 4 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
1 283 870 Ft/m²
155 m²
Alapterület
429 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 629 671 Ft
Második évtől
825 610 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igényes környezetban szeretne élni pazar panorámás kilátással? Saját maga újítaná fel leendő otthonát és alakítaná ki az elosztását? Ne keressen tovább! A Hunters Ingatlaniroda kínálatában eladóvá vált egy kivételes adottságokkal rendelkező sorházi családi ház Budapest egyik legkeresettebb részén, Törökvészen. Az ingatlan a sorház legszélső lakása, ami biztosítja a legjobb elhelyezkedést és a legnagyobb privát szférát. Az ingatlan elöl és hátul is saját kerttel rendelkezik, mely oldalról átjárható, ezáltal sokkal kényelmesebb a kertészkedés. A három szintes ház összesen 155 m² lakóterülettel rendelkezik, melyhez egy 429 m²-es telek tartozik. Jelenleg 4 szoba, 2 fürdőszoba, külön konyha kialakítása van, ám ez igény szerint alakítható. Az ablakos konyhából közelíthető meg a hátsó terasz és a zöld, csendes intim kert, ám ugyanezen szinten a tágas nappaliból bámulatos panorámában gyönyörködhetünk. A dél-nyugati tájolásának köszönhetően a nap nagy részében természetes fényben úszik. Az ingatlan jelenlegi állapotában teljesen felújítandó, ami remek lehetőséget biztosít az új tulajdonos számára, hogy saját igényei és ízlése szerint alakíthassa ki álmai otthonát. A fűtést gáz cirkó biztosítja, és az ingatlan összközműves, így minden szükséges közmű rendelkezésre áll.. A parkolás kényelme érdekében az ingatlanhoz saját garázs tartozik, de a kertben további autó beállási lehetőség is adott. Az ingatlan azonnal költözhető és tehermentes, így a gyors birtokba vétel sem akadály. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Ha egy csendes, zöld környezetben, mégis Budapest szívéhez közel szeretne élni, ez az ingatlan tökéletes választás Önnek és családjának. További információkért és megtekintésért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kert

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Réka The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 20 570 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Réka The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 20 570 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY