Eladó ház Budapest II. kerület 341 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest II. kerület 341 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7419862
Referenciaszám: HZ061906
Frissítve: ma

Budapest II. kerület eladó családi ház 6 szobás: 320 millió Ft

320 millió Ft
937 976 Ft/m²
341 m²
Alapterület
836 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 012 536 Ft
Második évtől
1 327 614 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***** PANORÁMÁS BUDAI INGATLAN ****3 apartman, vagy 2 apartman és iroda vagy otthoni vállalkozásMindez egy saroktelken (836 nm) Remetekertváros egyik csendes utcájában saroktelken 2 utáról nyílik.Remetekertváros, csendes környezetben, 836,36 nm-es saroktelken telken eladó egy 3 szintes családi ház.Mind 3 szint  külön bejárattal rendelkezik.2 lakás külön lakásként funkcionál külön mérőórákkal, külön helyrajzi számmal. (1. lakás két szinten 200 nm, 2. lakás egy szinten 102 nm)A bruttó nm: 332 nm. Így akár nagycsaládosoknak, akár két külön családnak + vállalkozásnak is tökéletes.Mindkét emeleti lakásban nagy nappali, konyha, fürdőszoba, gardrób és két nagy hálószoba található.Az  egyik szinten az egyik háló egyben van a fürdővel (jakuzzival) a másik szinten szeparáltan van egy fürdőszobás háló.Mindkét emeleten található nagy erkély, gyönyörű kilátással.A földszinten nagy terasz van. Egy étkezős konyha, egy nagy szoba és fürdőszoba.Ezen a szinten van a minimum 3 autónak elegendő garázs is.Az udvaron van egy  medence is található.Természetesen a ház viakolorozott udvarán is lehet parkolni, legalább 3 autóval.A ház oldalában egy tároló, ami méretéből adódóan akár egy irodaként is funkcionálhat vállalkozásnak. Összességében 3 apartman, melyből kettő 2  hálós, egy meg 1 hálós.Minden apartman rendelkezik teljesen felszerelt , tágas konyhával, nappalival. A földszinten csak  fürdőszoba van ezen kívül, az emeleti lakásokban gardróbok is vannak.A ház szigetelt, a nyílás zárók műanyagok. A fűtést idén korszerűsítették - pontosabban augusztus elején. BOSCH kondenzációs kazánt kapott mind 3 szint. Padlófűtés van.Remek ajánlat! Keressen bizalommal!A hét bármely napján állok rendelkezésre.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pusztai Henriett Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 441 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pusztai Henriett Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 441 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY