Eladó ház Budapest II. kerület, Szépvölgy 400 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest II. kerület, Szépvölgy 400 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8277872
Referenciaszám: H491484
Frissítve: 1 napja

Budapest II. kerület eladó családi ház 7 szobás: 149,9 millió Ft

149,9 millió Ft
374 750 Ft/m²
400 m²
Alapterület
1280 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 474 310 Ft
Második évtől
621 904 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A II. és III. kerület találkozásánál, a Hármashatár-hegy északi csücskénél keresi új tulajdonosát ez a lenyűgöző étterem + a hozzá tartozó lakrész. Az ingatlan ideális rendezvényhelyszínként tud funkcionálni. Az alsó szint egy tágas vendéglő, a felső pedig panzióként remekül tud szolgálni, de akár több generáció együttélésre is alkalmas lehet. Így a vendéglátóegység a saját ingatlanunk kényelméből irányítható. Az ingatlan 1986-ban épült, folyamatosan karbantartott. Tégla falazatú, 5 cm dryvit szigetelést kapott. A lakórész 187 m² + terasz. Jó állapotú. Nappali + 5 külön nyíló hálószobával rendelkezik, saját fürdőszobákkal. Az 5 fürdőszobából 3 még befejzésre vár. Többrétegű, szigetelt, modern fa nyílászárók lettek beépítve, szúnyoghálóval. A vendéglátóegység 173 m². Az utcára nyílik a bejárata. Átlagos állapotú. Itt csak a fogadótér nyílászárói lettek cserélve. Bútorzat az ár részét képezi. Beépíthető tetőtér: 57 m² + erkély Ablakos padlás: 30 m² Garázs: 25 m² Közművek közül csak áram van. Vízellátás az épület ciszternájából (40 m³) megoldott, házi vízmű segítségével. A fűtésért fatüzelésű kazán felel. A szennyvíz 27 m³-es emésztőbe távozik. A kert 1280 m²-es, vízszintes elrendezésű. 16 m³-es medence biztosítja a felfrissülést. Több autó kényelmes parkolására ad lehetőséget. Lokáció Tájvédelmi körzetben található, messze a város zajától, fenn a hegygerincen. Saroktelken helyezkedik el. A kertkapu előtt húzódik a Virágos-nyereg. A vendéglő bejárata és ablakai az erdőre néznek. Az országos kék túra pecsételő helye pár méterre található az épülettől. Számos turistaút keresztezi itt egymást, így az étterem könnyen kerül a kirándulók fókuszába. A II. és a III. kerület irányából is rossz minőségű földúton közelíthető meg az ingatlan, így ajánlott a terepjáró, vagy városi SUV-k használata. Családi vállalkozások számára nagyszerű lehetőség! A fölső szintet lakóingatlanként használva, a vendéglátóegység az otthon kényelméből irányítható. Ezen felül a komplett épület alkalmas rendezvényhelyszínnek, szállással. A budapesti esküvő helyszíneken több mint 1 évre előre kell időpontot foglalni, így egy ilyen vállalkozás sikeressége garantált ebben a lokációban. A szomszédban elterülő Virágos-nyereg az erdővel remek lehetőség kreatív fotózásra! A Gercse Templom mindössze 800 méterre található, így a rokonságnak nem kell órákat utazni a helyszínek között. Továbbá céges csapatépítők lebonyolítására is nagyszerű választás, hiszen úgy lehet kikapcsolódni Budapesten belül, hogy az embernek az az érzése, hogy a semmi közepén töltődik fel a város zajától távol. Lakáshitelt nem lehet felvenni rá, azonban cégek, beruházási hitelt a vételár 50%-áig kaphatnak rá. Ebben hitelszakértőnk szívesen segít. Ha szeretné megtekinteni, vagy bármi kérdés felmerült, keressen bizalommal! Ha nem tudnám felvenni a telefont, később visszahívom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1986
Erkély:
10,5 m²
Terasz:
36,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kutrik László Brúnó Otthon Centrum - III. kerület - Pünkösdfürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kutrik László Brúnó Otthon Centrum - III. kerület - Pünkösdfürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY