Eladó ház Budapest II. kerület, Máriaremete 210 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 7625597
Referenciaszám: H 2207
Frissítve: 1 éve

Budapest II. kerület eladó családi ház 5 szobás: 149,9 millió Ft

149,9 millió Ft
713 810 Ft/m²
210 m²
Alapterület
860 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 474 310 Ft
Második évtől
621 904 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Örökpanorámás 210 nm-es családi ház 860 nm-es telekkel 149 millió Ftos irányáron eladó! LOKÁCIÓ A villanegyed jellegű városrész az 1910-es években alakult ki és túlnyomórészt kertvárosi beépítettségű. Nevezetességei a Szentlélek-plébániatemplom és a Jézus szíve templom. A környéken található a Remetekertvárosi általános iskola, a WALDORF iskola, a Hidegkúti úti bölcsöde és a FRANCIA iskola. A HÁZ A ház egy 3 szintes épület. A domborzati adottságoknak köszönhetően a legalsó szint is magasabban van az utca szintjétől. Itt található egy nagyméretű dupla garázs ( szerelőaknával ), egy külön helységben a gázcirkó a fatüzeléses kazán és a tüzifa tárolására alkalmas helység. Külön udvari bejárattal egy tároló helység. A garázs feletti szinten 2 tágas és napfényes szoba, konyha,fürdőszoba és az előszobában egy vendég mosdó került kialakításra. Ez a szint megközelíthető a belső lépcsőházon és kerti bejáraton keresztül is. ( A nyitófoton ez a bejárat látható. ) A tetőtérben 2 nagyon és egy kisebb szoba található illetve egy fürdőszoba. MENNYI FELÚÍTÁSRA VAN SZÜKSÉG? A ház szerkezetileg jól megépített. A belső burkolatok, a fürdőszoba és konyha megérett a cserére. A nyílászárók is még az eredetiek, az 1980-as években az építéskor kerültek beépítésre. A villanyvezetékek már réz vezetékekkel lettek kialakítva, így az jól használható. A tető alkalmas napelem rendszer telepítésére és a pincében a szigetrendszerű üzemeltetéshez szükséges akkupakknak is van megfelelő hely. KERT Nagyméretű kert jelenleg zöldség és gyümölcs termesztésre van használva. Igény szerint medence is elhelyezhető, melyből használat közben is élvezhetjük ez elénk táruló PANORÁMÁT! A környékbeli árakat figyelembevéve nagyon jó ár - érték arány. Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkelállunk rendelkezésére. CSOK, Babaváro, FUNDAMENTA ügyintézés. DÍJMENTES HITEL ELŐMINŐSÍTÉS! Bármilyen kérdése van keressen bizalommal! Jöjjön el, nézze meg! Hétvégén is elérhetőek vagyok.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortoscsendesvilágospanoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 585 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 585 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY