Eladó ház Budaörs 116 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budaörs 116 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8274934
Referenciaszám: 324096
Frissítve: 5 napja

Budaörs eladó családi ház 3 szobás: 134,9 millió Ft

134,9 millió Ft
1 162 931 Ft/m²
116 m²
Alapterület
955 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 426 847 Ft
Második évtől
559 672 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budaörs kertvárosi részén, hatalmas zöld kerttel rendelkező, 3 szobás családi ház eladó! Kifejezetten ajánlom olyan családosoknak, illetve pároknak, akiknek fontos a saját kert megléte, a kertvárosi életérzés, ugyanakkor a jó közlekedés sem utolsó szempont. - Budaörs, Kamaraerdő - 955 m2 telek - 116 m2 ház (nettó alapterület + szuterén szint fél m2-rel számolva) - három külön nyíló, nagy szoba - egyállásos garázs - tágas mosókonyha - közepes állapot LOKÁCIÓ Az ingatlan Budaörsön, Kamaraerdőben található, csendes, kertvárosi övezetben. A természetet kedvelők számára jó hír, hogy rengeteg szabadtéri lehetőség közül válogathatnak, legyen szó kutyasétáltatásról vagy hétvégi kirándulásról, lesz hova menni a környéken. Emellett autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető az ingatlan, hiszen az M0 és az M1/M7 autópályák hamar elérhetőek, de a 87 és 287-es buszok Budaörs központjába és a Kelenföldi csomópontra is gyors eljutást biztosítanak. HÁZ Az 1980-as években épült családi ház élhető méretű, tágas szobákkal rendelkezik, a két hálószoba 21 m2 és 17 m2 alapterületűek, továbbá beépített szekrényekkel rendelkeznek, míg a nappali 21 m2-es. A konyha és az étkező egy helyiségben kapott helyet, ebből nyílik egy praktikus spájz. A fürdőszoba bidével és zuhanyzóval felszerelt, míg a WC külön helyiségben található. A lakószint 97 nm nettó alapterületű, ezen felül az ingatlan - kívülről megközelíthető - alsó, szuterén szintjén helyet kapott egy egyállásos garázs (18 m2) és egy nagy, 20 m2-es mosókonyha. A legfelső, tetőtéri szint kívülről, létrával közelíthető meg jelenleg, teljesen üres. Időszakos felújítások történtek az ingatlanban az elmúlt években, így 3 éve új burkolatot kapott a fürdőszoba, ekkor került kialakításra a jelenlegi zuhanyzó is. A szobákban lévő parketták szintén ekkor újultak meg. Összességében az ingatlan lakható állapotú, ugyanakkor egy saját ízlés szerinti felújítással igazi álomotthon varázsolható belőle. TELEK A telek 955 nm-es, melynek az első traktusában, szabadonálló beépítéssel kapott helyet a ház. Elhelyezésének köszönhetően, azon túl, hogy az utcafront felé is szép zöld kertrész került kialakításra, a hátsó, nagyobb kertrész lehetőséget biztosít, hogy kiszakadjunk a hétköznapi rohanásból. Sütögetések, baráti összejövetelek, vagy csak kiélni a növények és kertészkedés iránti szeretetet, mindenre van mód. MŰSZAKI TARTALOM A termosztáttal szabályozható fűtés, a garázsban telepített FÉG gázkazán segítségével valósul meg, amely radiátorokon keresztül adja le a hőt. Meleg vízről villanybojler gondoskodik. Telepített öntözőrendszer is kiépítésre került a telken. A padlástérben kőzetgyapot szigetelés lett lerakva. Az alaprajz tájékoztató jellegű. Ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal! Független hiteltanácsadásban és jogi képviseletben is tudok segíteni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Osztrogonácz András Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 298 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Osztrogonácz András Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 298 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY