Eladó ház Budaörs 380 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budaörs 380 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8241969
Referenciaszám: HZ064254
Feltöltve: 2 napja

Budaörs eladó családi ház 6 szobás: 590 millió Ft

590 millió Ft
1 552 632 Ft/m²
380 m²
Alapterület
1207 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 866 863 Ft
Második évtől
2 447 789 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
!!! PANORÁMÁS, LENYŰGÖZŐ ELEGANCIA, OKOS OTTHON, KAMERARENDSZER, MEDENCE, JAKUZZI, BUDAÖRS LEGSZEBB RÉSZÉN !!!Eladó egy lenyűgöző luxusvilla Budaörsön, 380 m² alapterülettel, amely modern igényeket és eleganciát ötvöz.Nagy, tágas nappali, konyhával, külön étkezővel, 5 hálószobával, minden szinten külön fürdőszobával.Az ingatlan 2020-ban épült, téglából, így a szerkezeti stabilitása és esztétikuma kiemelkedő.Kínálatunkban ritkaságnak számít az a szintű kényelem és technológia, amit ez a ház nyújt: hőszivattyúval működő felületfűtés és -hűtés biztosítja az ideális hőmérsékletet minden évszakban, melyet a napelemes rendszer tesz még gazdaságosabbá. Kamerarendszer mindenhol kiépítve, bekötve.A villa Budaörs egyik kivételesen nyugodt és kedvelt részén található, így az itt élők élvezhetik a főváros közelségét anélkül, hogy lemondanának a csendről és a természetről.Ez az ingatlan nem csupán egy lakóhely, hanem egy életstílus, amit azoknak ajánlunk, akik a mindennapjaikban is a kényelmet és a luxust keresik. Az otthon melegét, az építészet finomságát és a modern technológia adta lehetőségeket egyaránt megtalálja itt.Szintén rendelkezésre áll egy hatalmas, 3 állásos garázs, amely kényelmesen teszi lehetővé több autó parkolását vagy tárolását, mind ehhez még plusz tartozik egy nagy méretű garázs, barlangszerű kiépítéssel, ami még rengeteg lehetőséget rejt magába.A luxus és praktikum így tökéletes összhangban van.Télen-nyáron felfrissülést nyújt egy belső jakuzzi, valamint egy napkollektorral fűtött kinti medence.A villa azonnal felkelti az érdeklődést napfényes tereivel és kifinomult designjával. A kertre nyíló panoráma a nap bármely szakában lenyűgöző látványt nyújt, ahol a privát medence és jakuzzi garantálja a pihenést és a kikapcsolódást. Az otthon komfortérzetét tovább növeli a modern, hővisszanyerős szellőzőrendszer, mely a friss levegő állandó cirkulációját biztosítja.További információkért hívjon bizalommal!Jöjjön és nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2020
Erkély:
32,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simonics Mariann Duna House - Istenhegyi út Az iroda összes hirdetése
+36 30 682 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simonics Mariann Duna House - Istenhegyi út Az iroda összes hirdetése
+36 30 682 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY