Eladó ház Budaörs 105 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budaörs 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8226909
Referenciaszám: 35653_v
Frissítve: 16 napja

Budaörs eladó családi ház 3+1 fél szobás: 138,8 millió Ft

138,8 millió Ft
1 321 905 Ft/m²
105 m²
Alapterület
566 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 439 187 Ft
Második évtől
575 853 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TERMÉSZETES ANYAGOK SZERELMESEINEK ajánljuk ezt a Budaörs-Odvashegy lábánál 2008-ban, egyenesen Finnországból megrendelt és összeszerelt gerenda faházat, mely akár egy 4-5 fős családnak is kényelmes lakhelyéül szolgálhat! A 15 cm-es hőszigetelésnek köszönhetően a havi gázszámla (cirkofűtés Vaillant kazánnal) nem haladja meg a 15 ezer Ft-ot. A nappaliba beépített rusztikus kandalló fűtésként is, és hangulati elemként is használható. Az ingatlan teljes közművel ellátott. A kert teraszos kiképzése miatt vízszintes kertrészek alakultak ki, igy minden funkciónak helyet kap. Felül a gépkocsik tárolására van lehetőség a félig fedett pergola alatt. A középső, -füves kialakítású - részen felállított medencében élvezhetik a nyár örömeit, mindezt panorámával egybekötve. A házból a kiemelt teraszra kilépve a kőhegyi panoráma tárul elénk, és mindezt egy különlegesen kialakított grillház teszi még hangulatosabbá. Így nem csoda, ha ez a szint a baráti és családi összejövetelek kedvenc területe. A házhoz csatlakozik egy klimatizált, szintén fa szerkezetű, nagyon kulturált kis faház, mely műhelyként, de a bevezetett internetnek köszönhetően akár munkahelyként is használható. Ezenkívül még egy faház szolgál tárolási célként. Így nem szükséges a házat agyon bútoroznia. A főút zajától kellő, de 10 percnyi gyalogos távolságra minden elérhető. (Óvoda, iskola, tömegközlekedés, orvosi rendelő stb.), és mindez HÁBORÍTATLAN , GYÖNYÖRŰ TERMÉSZETI KÖZEGBEN! Kiváló ár-érték arányú ingatlan, egyedi és különleges! Komoly érdeklődés esetén akár hétvégén is hívhat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó közlekedésűvilágosamerikai konyhaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyarné Jarcsó Edit Vár-Köz Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 366 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyarné Jarcsó Edit Vár-Köz Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 366 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY