Eladó ház Budaörs, Úthegy 292 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budaörs, Úthegy 292 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8161007
Referenciaszám: 3714_red
Frissítve: 16 napja

Budaörs eladó családi ház 9 szobás: 188,8 millió Ft

188,8 millió Ft
646 575 Ft/m²
292 m²
Alapterület
919 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 597 396 Ft
Második évtől
783 292 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budaörsön, az Úthegy tövében, örökzöldekkel körbeölelt, TÖBBGENERÁCIÓS, napos, déli fekvésű, - 900 nm-es telken épült, tehermentes - ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ eladó. A tökéletes infrastruktúrával, tömegközlekedési adottságokkal rendelkező ingatlan három lakószintes, szintenként elszeparáltan tud lehetőséget nyújtani a privát szféra megélésére, kialakítását tekintve minden szinten konyhával és fürdőszobával, így három külön lakásként használhatóan. Az 1993-ban épült, ~300 nm alapterületű, több terasszal kialakított, 9 szobás ingatlan beosztása: Földszint: A 2016-ban kialakított, déli fekvésű külön lakrészben nappali (29 nm) és hálószoba (14 nm) található külön gardróbbal, praktikus kialakítású és napfényes konyha, fürdőszoba és külön WC. Ezen a szinten van még két tároló helyiség, valamint a - gáz cirkónak helyet adó - kazánház/mosókonyha. Ez a külön lakrész kitűnő lehetőség az idősebb generáció, vagy kamasz gyermek számára, de akár iroda céljára, ill. egy szolgáltatás működtetésére is ideális lehet. Középső szint: A felső kertből, külön bejáraton keresztül is megközelíthető, itt egy légtérben kapott helyet a rendkívül világos, déli fekvésű nappali-konyha-étkező együttese, teraszkapcsolattal mind a nappaliból és a - kamrával felszerelt - konyhából. A szinten három hálószoba (kettő közvetlen kijárattal a hátsó kertre) és ablakos, tágas fürdőszoba szolgálja a lakók kényelmét. A hálószobák parketta burkolatúak, a többi helyiségé járólap, kellemes padlófűtéssel. A nappali ékessége a gyönyörű cserépkályha, kéményét tavaly bélelték ki. Felső szint: A 26 nm-es nappali mellett két hálószoba (15, 16 nm) található, valamint egy WC-s fürdőszoba, mosókonyha/teakonyha és gardrób helyiség. A felső kertből bejárat nyitható erre a szintre, így is lehetőséget nyújtva a három generációs használatra. A ház szintjeit összekötő belső lépcsőházban minden szinten ajtók biztosítják a lakrészek elválasztását. A riasztóval és klímával felszerelt ingatlan 38-as téglából épült, a fa külső nyílászárókon spaletták, a teraszokon árnyékolók segítik a hővédelmet, 2020-ban tetőszigetelés történt; tárolási célra 15 nm-es pince is rendelkezésre áll. Az épület előkertjében akár 4-5 autó parkolása is megoldott, a ház mögötti, intim felső kert grillezővel, tűzrakóhellyel és pingpongozáshoz kialakított területtel szolgálja a kikapcsolódást. Gazdagon termő dió-, füge- és cseresznyefa mellett citrusbokor, tuják és fenyők nyújtanak természetközeli hangulatot. Az ingatlan kiváló tömegközlekedési adottságokkal rendelkezik, éjjel-nappal könnyen megközelíthető, a buszok (88, 88A, 188, 188E, 288, 289, 972) megállója két perc sétatávolságra van; a közelben bevásárló központok, jóhírű oktatási intézmények találhatóak. Kitűnő választás nagy családosoknak, összeköltözőknek vagy otthon dolgozóknak, de remek lehetőség befektetési célra is! IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1993
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó közlekedésűvilágosamerikai konyhakamrateraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pleszkán Andrea IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pleszkán Andrea IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY