Eladó ház Budakeszi 234 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budakeszi 234 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8155787
Referenciaszám: HZ059456
Frissítve: 14 napja

Budakeszi eladó családi ház 5 szobás: 187,2 millió Ft

187,2 millió Ft
800 000 Ft/m²
234 m²
Alapterület
873 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 592 334 Ft
Második évtől
776 654 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
NAGYCSALÁDOSOK figyelem ! Budakeszi kertvárosi részén, mellékutcában lévő 873 nm-es gyönyörű kertben eladó egy 234 nm-es igazi otthon !A jól karbantartott, nappali + 4 szobás (könnyen kialakítható még + 1 szoba) kétszintes családi ház mindent tud, amit csak egy család elvárhat tőle:- a földszinten több mint 60 nm a nappali, konyha és étkező, melyhez még terasz is kapcsolódik,  helyet biztosítva a közös programoknak. (A nappaliból, amennyiben szükséges, még leválasztható  + 1 szoba). Természetesen az előszobából itt is nyílik egy wc-kézmosó.- az emeleten pillanatnyilag 4 hálószoba található és 2 fürdőszoba, külön wc-vel is, illetve dolgozó és gardrób,- a pincében több mint 60 nm-nyi műhely, (akár vállakozás céljára, barkácsolni, vagy  wellness is kialakítható)- dupla garázs közvetlenül a ház mellett,- csodás kert, mely fáival és zöld gyepszőnyegével teret ad a játéknak, pihenésnek, de konyhakert része is van, melyet kútról locsolhat.A ház kiváló műszaki állapotban van: Porotherm tégla fala, a plusz 10 cm-es hőszigetelés és a műanyag ablakok alacsony költségű fentarthatóságát biztosítják,  gázfűtését pedig teljesen újra építették 2023-ban, így megfeleződött a fűtési költség ! A nappaliban még egy fatüzeléses cserépkályha is található alternatívaként.A közelben 5 percen belül van általános iskola és gimnázium, bevásárlási lehetőség és buszmegálló. Innen 20 perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér.Budakeszi kedvelt célpont a Budapestről kiköltözők számára: közelsége, kiváló infrastruktúrája, mégis csodás, zöldbe ágyazott fekvése és ár-érték arányban kiváló ingatlanai teszik azzá. Ezért az árért Budán egy lakást tud venni, itt pedig minden igényt kielégítően elfér egy 5-6 fős család.Ne hagyja ki, szívesen megmutatom a hét bármely napján !  Hitelügyintézésben profi kollégáink állnak díjmentesen rendelkezésére !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Erkély:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajnáczki Edina Duna House - Királyhágó_költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 70 330 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajnáczki Edina Duna House - Királyhágó_költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 70 330 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY