Eladó ház Budakeszi 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budakeszi 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7897405
Referenciaszám: 073474
Frissítve: 3 napja

Budakeszi eladó családi ház 3+1 fél szobás: 119,9 millió Ft

119,9 millió Ft
1 090 000 Ft/m²
110 m²
Alapterület
738 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 385 Ft
Második évtől
497 441 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Meglátni és megszeretni! Budakeszi egyik legközkedveltebb részén 110nm-es, hatalmas belső terekkel rendelkező családi ház vált eladóvá! Egy igazi gyöngyszem. Elhelyezkedése szenzációs, a méltán híres Budakeszi Vadaspark és a Dinópark minössze 10-15 perc alatt elérhető könnyed séta alkalmával! Itt a természet és a szórakozás összetartozik! Jöjjön el, nézze meg és szeressen bele Ön is! Hatalmas, napfényes ablakok, tágas terek, nagyszerű elrendezés és természetközeli kinézet jellemzik, érdemes megtekinteni személyesen, nem mindennapi ingatlan! A lakás nappalija az amerikai típusú LOFT lakást jelképezi a maga közel 6 méteres belmagasságával. A családi ház lejtős terepen helyezkedik el 3 szinten mely a panorámás kilátást is biztosítja a kertből. -Földszinten a konyha, kamra, előszoba, közlekedő, étkező, nappali és egy mosdó kapott -Emeleten 2 szoba, fürdőszoba és egy kisebb félszoba -Szuterén szinten szoba és előszoba Az ingatlan főbb adatai: -110nm-es családi ház(konyha, nappali, étkező, 2+1 szoba, előszoba, fürdőszoba, kamra, mosdó) mellett garázs és terasz -738nm-es kert panorámás kilátással -1985-ben épült az ingatlan -thermo üveggel és fa kerettel ellátott ablakok és ajtók -meleg vizet és a fűtést is kombicorkó biztosítja -a családi ház folyamatosan karban van tartva időszakos felújításokkal Közlekedése és elhelyezkedése kiváló! -Budapesti busz 20 percre kényelmes sétával -közelben közintézmények, óvodák, iskolák és bevásárlási lehetőségek rövid időn belül elérhetőek. -Budapest 15 perc alatt érhető el személyautóval Az ingatlan per és tehermentes. Nagyszerű választás, szuper ár-érték arányban, igazi álomotthon. Minden nap elérhető vagyok, hívjon, egyeztessünk időpontot az ingatlan megtekintésére! Irodánkban a következő szolgáltatásokkal állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére: -ingatlanközvetítés (díjmentes tanácsadás, kiemelt méretű vevői adatbázis, magas szintű szakmai háttér) -bank semleges hitelügyintézés vásárlóknak (díjmentes hitelszűrés és tanácsadás) -adás-vétellel kapcsolatos jogi tanácsadás. -ingyenes ingatlan közvetítés kereső ügyfeleink részére. -energetikai tanúsítvány készítése.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
D
erkélyteraszbeépített szekrény

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY