Eladó ház Budakeszi, Máriamakk 190 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budakeszi, Máriamakk 190 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7827044
Referenciaszám: 35450_v
Frissítve: 20 napja

Budakeszi eladó családi ház 5 szobás: 198 millió Ft

198 millió Ft
1 042 105 Ft/m²
190 m²
Alapterület
1335 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 626 507 Ft
Második évtől
821 461 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budakeszin, örök panorámás családi ház eladó erdőhöz, természethez közel. A ház 2008-ban kapta meg a használatbavételi engedélyt, a műszaki papírok rendelkezésre állnak. Az ingatlan Budakeszin, Makkosmárián, az erdőhöz és a XII. kerülethez közel helyezkedik el, végig aszfaltos úton közelíthető meg. Az önálló családi ház téglából épült, nagyon jó elosztású, nagy terekkel, tágas lépcsőházzal, kényelmes lépcsővel épült. Csend, örökpanoráma, jó szomszédság veszi körbe. A ház egyik előnye hogy, nem az utcafronton helyezkedik el hanem saját 3,0 m széles kb. 60 m hosszú magán úton megközelíthető. A házat körülvevő parkosított és karbantartott telek, tágas, remek fekvésű és kellemesen tagolt. A földszinten az alábbi helyiségek találhatók: -nagy nappali étkezővel (kb. 38 m2) -klasszikus különálló konyha, terasz kapcsolattal -széles közlekedő -zuhanyzó, külön WC-vel -gardrobe -két állásos garázs - fal külsőn 5 cm hőszigetelés van Az emeleten négy szoba, kádas fürdőszoba kényelmes közlekedő található. Három szobához hangulatos erkély tartozik. A ház fűtését gázkazán biztosítja, radiátorokkal. Nyáron a meleg vizet napkollektor biztosítja. Fontos információ, hogy az eladó az első tulajdonos, építészmérnök férje saját tervei és elgondolásai alapján építtette meg ezt a minőségileg és kialakításban is remek családi házat. Extrák : hűtő-fűtő klíma, riasztó rendszer, kaputelefon, távirányítós kapu és garázskapu ,napkollektor , jó levegő, erdő További információval kapcsolatban várom megtisztelő érdeklődésüket. Az adatok tájékoztató jellegűek. Etikus ingatlanos és MIOSZ tag is vagyok lehet,-hogy még nem is hallott erről - Foglalkozom Budakeszi, Budapest, Telki, Budajenő, Páty, Zsámbék, Budaörs ,Herceghalom, Tök, Perbál, Szomor, Gyermely, Mány , Bicske ingatlanokkal. Ha keres vagy kínál ingatlant kérem vegye fel velem a kapcsolatot a fenti elérhetőségeken.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosétkezőkamragardróberkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gortvai Klaudia Vár-Köz Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gortvai Klaudia Vár-Köz Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY