Eladó ház Bozzai 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bozzai 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8138742
Referenciaszám: HZ040248-4664490
Frissítve: 18 napja

Bozzai eladó családi ház 2 szobás: 38,9 millió Ft

38,9 millió Ft
518 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
1500 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 086 Ft
Második évtől
161 388 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bozzai, egy csendes és barátságos falu, mindössze 10 perc autóútra található Szombathelytől, ami gyors és kényelmes bejutást biztosít a városba. A kedvező elhelyezkedés lehetőséget ad arra, hogy élvezze a vidéki élet nyugalmát, miközben könnyedén elérheti a városi szolgáltatásokat és lehetőségeket. Az ingatlan alapterülete 75 m², ami kényelmes életteret biztosít. A hozzá tartozó 1500 m²-es telek számtalan lehetőséget kínál az új tulajdonos számára. A nagy terület ideális lehet kertészkedésre, családi összejövetelek szervezésére, de akár egy saját medence vagy grillezőhely kialakítására is alkalmas. A tágas telek lehetőséget nyújt arra is, hogy kisállatokat tartsunk, vagy akár egy kisebb konyhakertet építsunk. Az ingatlan 2 tágas és világos szobával rendelkezik, déli tájolású, amely kiváló fényviszonyokat nyújt. A nagy konyha ideális a családi főzésekhez és közös étkezésekhez. Az ingatlanban 2019-ben részleges nyílászáró csere történt, műanyag nyílászárókat építettek be. 2021-ben teljeskörűen felújították a fürdőszobát, 2022-ben pedig a kisebb szobát is modernizálták, így ezek a helyiségek kiváló állapotban várják új lakóikat. A ház fűtéséről kondenzációs gázkazán gondoskodik, amely egy hatékony gazdaságos megoldás. Az optikai internetkábel már be van kötve, így a gyors és megbízható internetkapcsolat is biztosított. A ház teljes bútorzattal és gépesítéssel eladó. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet mindazok számára, akik csendes és nyugodt környezetben szeretnének élni, mégis közel a város nyújtotta előnyökhöz. További információkért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
E

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tiborcz Benedek Duna House - Szombathely, Uránia Az iroda összes hirdetése
+36 30 348 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tiborcz Benedek Duna House - Szombathely, Uránia Az iroda összes hirdetése
+36 30 348 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY