Eladó ház Bősárkány 156 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bősárkány 156 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8265735
Referenciaszám: H492051
Frissítve: 5 napja

Bősárkány eladó családi ház 5 szobás: 46,5 millió Ft

46,5 millió Ft
298 077 Ft/m²
156 m²
Alapterület
930 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 147 134 Ft
Második évtől
192 919 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiváló elhelyezkedésű, otthonos sorház eladó Bősárkányban, mindössze 30 perc autóútra Győrtől és az osztrák határátkelőtől, 5 perc távolságra Csornától. Ez a nagyközség számos intézményt és szolgáltatást kínál, így mindennapjaid kényelmesen telhetnek ebben a barátságos környezetben. Családias hangulat: A 135 m²-es lakótér tökéletes egy család számára! Az alsó szinten tágas, világos, déli tájolású terasz kapcsolódik a nappalihoz, ahol nyugodtan élvezheted a napsütést. Az újszerű konyha és étkező pedig ideális helyszíne lesz a közös főzéseknek, nagy családi összejöveteleknek. Ezen a szinten még egy kamra és wc található. A felső szinten fürdőszoba, külön wc és három kényelmes hálószoba található, az egyikhez erkély is tartozik. A padlástér beépítése is elkezdődött, ami akár egy új szobával bővítheti az otthont. Gondozott kert, gyümölcsfákkal: A 930 m²- es telek igazi zöld oázis, tele gyümölcsfákkal, ahol a család minden tagja feltöltődhet, és akár saját termésű gyümölcsöket szüretelhet! Kényelmes parkolás és tárolás: A 30 m²-es, két férőhelyes zárt garázs, a 19 m²-es pince biztosítják, hogy az otthon minden szempontból kényelmes és praktikus legyen. Fűtési lehetőségek: Kombi gázkazán, valamint alternatív fűtési lehetőségként szén tüzelésű kazán biztosítja a téli időszak melegét. Az új nyílászárók redőnyökkel felszerelve és a szigetelt homlokzat nagyban segíti a kedvező rezsi elérését! Mindent magában foglaló jó állapotú Otthon, egy fejlett településen. Ne habozzon a telefonálással! Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1976
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bolla László Otthon Centrum - Sopron - Győri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bolla László Otthon Centrum - Sopron - Győri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY