Eladó ház Borsodbóta 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Borsodbóta 70 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8252108
Referenciaszám: H491657
Feltöltve: ma

Borsodbóta eladó családi ház 1 szobás: 10,5 millió Ft

10,5 millió Ft
150 000 Ft/m²
70 m²
Alapterület
773 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 33 224 Ft
Második évtől
43 562 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye szívében, Borsodbótán kínálunk eladásra egy kivételes lehetőséget, amely ideális választás lehet a befektetők számára. Ideális vendégház! Ez a használt ingatlan egy 70 nm-es, egy szobás ház, amely a csendes környezet és a jó állapot révén tökéletes alapot nyújt egy új otthon vagy befektetési célú ingatlan kialakításához. Az ingatlanhoz tartozó 773 nm-es telek lehetőséget biztosít a bővítésre, kert kialakítására vagy akár egy újabb épület felhúzására is. A ház belső terét a praktikus elrendezés jellemzi, amely lehetővé teszi a kényelmes életvitelt. Az ingatlan fűtése gázkonvektorral megoldott, amely gazdaságos és hatékony fűtést biztosít a hidegebb hónapokban is. A fürdőszoba megfelelő méretű, így a mindennapi használat során maximális kényelmet nyújt. A panoráma, amely a környező tájra nyílik, különleges élményt ad a lakóknak, így a pihenés és a kikapcsolódás garantált. Borsodbóta kiváló elhelyezkedéssel bír, hiszen a település közelében található a főbb közlekedési útvonalak, amelyek gyors és kényelmes hozzáférést biztosítanak a közeli városokhoz és településekhez. (Szilvásvárad, Kazincbarcika, Ózd) A tömegközlekedési lehetőségek is jól kiépítettek, így a helyi buszjáratok segítségével könnyedén elérhetők a környező települések. A környék biztonságos és csendes, amely ideális környezetet teremt a családok számára, de a befektetők is profitálhatnak a nagy számú vendégből. A település közelében számos szolgáltatás, bolt és iskola található, így a mindennapi élethez szükséges infrastruktúra könnyen elérhető. A természet közelsége pedig lehetőséget ad a szabadtéri programokra, kirándulásokra, ami tovább növeli az ingatlan vonzerejét. A közelben található a Lázbérci víztározó, ami kiváló lehetőség horgászatra. Az Upponyi-hegység pedig kedvelt kiránduló és túrázó hely. Ez az ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy lehetőség arra, hogy egy hosszú távú befektetést valósítson meg egy fejlődő környezetben. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőség, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szívesen válaszolunk kérdéseire és segítünk Önnek a vásárlás folyamatában. Az ingatlanpiac dinamikus változásai miatt érdemes időben lépni, hogy Ön is részese lehessen ennek a kivételes ajánlatnak.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis György Otthon Centrum - Ózd Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis György Otthon Centrum - Ózd Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY