Eladó ház Boldog 92 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Boldog 92 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8277686
Feltöltve: 11 napja

Boldog eladó családi ház 3 szobás: 21 millió Ft

21 millió Ft
228 261 Ft/m²
92 m²
Alapterület
1246 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 448 Ft
Második évtől
87 125 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Falusi CSOK-ra  alkalmas ingatlan! Boldogon 3 szobás, 92 m2-es  családi ház, 1246 m2-es telken, tehermentesen eladó! Jellemzők: - a vegyes falazattal épült, nyugati fekvésű ingatlanban 3 szoba, veranda, konyha, fürdő+WC, tároló valamint spájz kapott helyet - fűtésről 3 db. gázkonvektor és 2 db. hőtárolós villany kályha gondoskodik - az utcára néző kisebb méretű szobában is van lehetőség konvektor csatlakoztatáséra, de jelenleg nem áll rendelkezésre készülék - meleg vizet villanybojler szolgáltat kedvezményes tarifával - a főépülethez csatlakozó melléképületben 2 db. tároló, sertés és baromfi ól került kialakításra - a főépület részét képező, szerelő aknával ellátott garázson kívül egy könnyűszerkezetes garázst is találunk - az udvarban található palánta nevelő üvegház a vételár részét képezi - a betonozott udvar és a kert rendezett, minden oldalról kerített - méretéből adódóan gazdálkodásra, állattartásra alkalmas - öntözés 2 db. vezetékes vízzel üzemelő kerti csapról történik, de fúrt kút szivattyúval és ásott kút is használható - végig a bejárat mellet és kert egyik hosszanti oldalán termő szőlő lugas ad nyáron árnyékot, ősszel termést tulajdonosának - a tárolást egy 7 m2-es beton födémes pince segíti - az ingatlan bútorzat nélkül kerül átadásra - vezetékes vízellátás,  elektromos áram (3x16A, vezérelt 1x32A, 2x25A), gázellátás megoldott, szennyvíz elvezetés csonkja a telken belül - az eladásra kínált ingatlan a község központjában, nyugodt, csendes környezetben helyezkedik el, jó szomszédsággal - közelben találunk általános iskolát, óvodát,orvosi rendelőt, gyógyszertárat, postát, buszmegállót és a polgármesteri hivatalt - a ház jelenleg nem lakott, rövid határidővel birtokba vehető Boldog csaknem 3000 lakosú település Heves megyében, Hatvan járási központtal. A  8 km-re fekvő Hatvan és a 4 km-re lévő Jászfényszaru változatos munka lehetőséget kínál az itt élők és az itt letelepedni kívánók számára. Kiemelendő Hatvanban a Bosch Elektronikai Kft, valamint Jászfényszarun a Samsung és a Tissenkrupp vállalatok. A főváros közúton leggyorsabban az M3-as autópályán érhető el, felhajtási lehetőséggel Hatvan városánál. Vasúton a Hatvan-Budapest vonalon 40 perces menetidővel, Nem rendelkezik a kiszemelt ingatlan teljes vételárával? Teljes körű bank semleges hitel és CSOK ügyintézésben irodánk segítségére lesz Önnek. A hirdetésben szereplő adatok az Eladó(k)-tól származnak, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk! ELADNÁ INGATLANÁT? HIRDESSE NÁLUNK KEDVEZŐ FELTÉTELEKKEL! - Alacsony sikerdíj - Nagy vevőkör - Teljes körű ügyintézés - 10 év tapasztalat Keressen elérhetőségeimen! Köszönöm.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Terasz:
4 m²
Energetikai besorolás:
I
Napelem:
Nincs
villanygázvízipari áramkomfortosgarázskertcsendeskamrateraszpincemelléképületbútorozatlanredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Suri Ferenc Horváth Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 209 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Suri Ferenc Horváth Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 209 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY